Prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona u Novom Sadu

Prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona u Novom Sadu

JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga da će i ove godine biti organizovan vanredan prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona. U subotu, 26. aprila, autobusi će saobraćati ka Popovici od 5 do 11 časova sa polaznih stajališta ispred Železničke stanice i sa parkinga u Ulici despota Stefana (kod Mosta slobode).

Autobusi neće stajati na redovnim stajalištima, već će sa početnih stajališta saobraćati direktno do Popovice. Prevoz putnika biće organizovan i iz Sremske Kamenice (centar) i sa okretnice na Vojinovu prema Popovici.
Povratak sa Popovice do polaznih stajališta u gradu biće organizovan u subotu prema potrebi u periodu od 11:00 do 22:00 časova. Ukoliko se ukaže potreba, radnici zaduženi za organizaciju prevoza naknadno će poslati ispomoć i pojačanje autobusa na pravcu sa Popovice.
U nedelju polasci sa Popovice biće organizovani u 00.05, 01:00, 02.00, 03:00, i 04.00 časova, a po potrebi i u 05.00 časova sa Letenke i Osovlja.
Pri povratku sa Popovice autobusi na vanrednim polascima stajaće na sledećim stajalištima: Vojinovo okretnica, Kamenica centar i na svim redovnim stajalištima na Bulevaru oslobođenja od Mosta slobode do Železničke stanice.

JGSP Novi Sad i Grad Novi Sad izašli su u susret maratoncima i u želji da promovišu sport i zdrav način života danas su odlučili da cena autobuske karte bude duplo manja od redovne i da u jednom smeru iznosi 55 dinara. Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, na kioscima JGSP na Železničkoj stanici i u pokretnoj blagajni kod Limanskog parka, dok će se u povratku karte kupovati kod vozača i u obeleženom minibusu. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne karte.

Redovni polasci za Popovicu saobraćaće po redu vožnje za subotu. Ukoliko zbog velikog broja učesnika maratona i parkiranih vozila autobusi na redovnim polascima budu onemogućeni da saobraćaju do okretnice na Popovici, oni će se okretati kod „Kolibe“. Molimo putnike za razumevanje u slučaju da dođe do kašnjenja ili skraćenja linije 74.
Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom „Fruškogorski maraton“.

Descargar musica