QBUZZ kupio 49 zglobnih Heulieza na struju

QBUZZ kupio 49 zglobnih Heulieza na struju

Holandski prevoznik QBUZZ naručio je od francuskog proizvođača Heuliez Bus električne zglobne autobuse tipa GX 437 ELEC za potrebe prevoza u Groningenu.

Autobusi će prevoziti na severu Holandije gde će biti implementiran najveći električni vozni park u decembru 2019. godine. Kompanija Heuliez Bus isporučiće prvu seriju od 49 vozila za početak ove koncesije. Postoji opcija da se za 4 godine zameni 51 autobus kako bi vozni park Q-Link postao potpuno električan.

heuliez_gx437_elec_1

Q-link linije povezuju najveće gradove regiona i zbog toga pružaju visok nivo udobnosti za putnike. Ovo se odnosi na međugradska sedišta, USB priključke između sedišta, besplatan bežični internet i prilagođenu klimatizaciju.

Izbor za model GX 437 napravljen je zbog jedinstvenog pakovanja baterija (litijum-jonski NMCG sistem baterija) koje može da se puni na fleksibilan način: sporo, tokom noći ili brzo punjenje kad god se ukaže prilika tokom dana. To znači da se autobusi mogu koristiti bez ikakvih ograničenja opsega.

heuliez_gx437_elec_2

GX 437 ELEC ima jake konkurentske prednosti, nudeći standard visokog kvaliteta, pouzdanost i odlične performance. Konstrukcija je napravljena od 100% nerđajućeg čelika, a karoserija je od kompozitnih panela zbog manje težine, dok šasija ima pojačanu zaštitu.

Više od 100 ljudi može da preveze u odličnim uslovima udobnosti, u osvetljenom putničkom odeljku preplavljenom prirodnom rasvetom zahvaljujući prozirnoj harmonici na zglobu i dodatnim trouglastim prozorima lociranim u prednjem delu.

Izdvajajući se od klasičnih autobusa, sa svojom prepoznatljivom BRT prednjom stranom, aerodinamično oblikovanim krovom i poklopcima preko točkova, GX 437 ELEC kombinuje bezvremenski, prefinjen dizajn i eleganciju i savršeno se uklapa između jedinstvenog putovanja i zahteva za autobuskim prevozom.

Ova porudžbina stiže kao nagrada nakon godina istraživanja i razvoja kompanije HEULIEZ BUS na polju elektrifikacije gradskih autobusa.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica