Zglobni Menarinibus Citymood za Rumuniju

Zglobni Menarinibus Citymood za Rumuniju

Turski Karsan je rumunskom gradu Sibiu isporučio 17 zglobnih autobusa izrađenih po licenci Menarinibusa.

Pošto je pobedio na tenderu za isporuku zglobnih autobusa dužine 18 metara u gradu Sibiu u Transilvaniji, turski proizvođač Karsan je organizovao svečanu primopredaju 17 vozila tipa Menarinibus Citymood 18. Tom prilikom je rečeno da je Karsan ovom istorijskom gradu sa oko 150.000 stanovnika isporučio zglobne autobuse u kratkom roku. Isporučeni model Menarinibus Citymood 18 se proizvodi u turskom gradu Bursa po licenci Menarinibusa.

dav

edf

Menarinibus Citymood 18
Zglobni autobus Citymood 18 ima dužinu 18.050 mm, širinu 2.550 mm i visinu 3.512 mm. Pokreće ga turbodizel Euro 6 motor FIAT Powertrain Cursor 9 zapremine 8,7 litara koji može da isporuči snagu 330 KS ili opciono 360 KS. Prenos do pogonske treće osovine je obezbeđen šestostepenim automatskim menjačem ZF EcoLife ili opciono četvorostepenim automatskim menjačem Voith DIWA. Putnicima je na raspolaganju četvoro vrata za ulaz i izlaz i 40 sedišta. Za stajanje ima mesta za još stotinak puntika.

Karsan_Citymood_Sibiu_4

Karsan_Citymood_Sibiu_3

Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş.
Karsan je osnovan 1966. godine i poslovao pod Kodž Grupom između 1979. i 1998. godine kada je postao deo Kiradža Holdinga. Karsan danas u Bursi proizvodi široku paletu vozila od putničkih automobila, minivanova, autobusa do teških kamiona. Proizvodi vanove, minibuse i kamione po licenci Hyundai Motor Company, zatim električne autobuse po licenci Bozankaya, autobuse po licenci Menarinibus, kao i sopstvene modele Karsan JEST, Karsan ATAK i Karsan STAR. Kompanija takođe vodi kompletnu prodaju i marketing, kao i postprodaju na domaćem i inostranom tržištu.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica