FOTO: Isuzu midibusi za Čačak

FOTO: Isuzu midibusi za Čačak

Autoprevoz iz Čačka je za potrebe prevoza u Kraljevu nabavio šest novih midibusa tipa Anadolu Isuzu NovoCiti E6C.

Krajem decembra 2019. godine čačanski Autoprevoz je od zastupnika turske firme Anadolu Isuzu, kompanije Sejari, nabavio šest midibusa tipa NovoCiti E6C. Autoprevozu, koji posluje u sastavu Kavim grupe od 2007. godine, povereno je obavljanje gradskog i prigradskog prevoza u Kraljevu u novembru, a nova vozila će na tim linijama biti angažovana već od januara.

Isuzu_NovoCiti_Autoprevoz_04

Ovo nije prvi put da Autoprevozu Čačak kupuje midibuse Anadolu Isuzu. Po rečima direktora Sejari Beograd doo, Miloša Majkića, Čačani voze sedam midibusa još od 2013. godine pri čemu su mnogi prešli preko 550.000 km bez većih intervencija na motorima i sa prosečnom potrošnjom od 20 litara dizela na 100 km.

Nove čačanske midibuse pokreće Isuzuov motor zapremine 5,2 litra snage 140 kW (190 KS) sa maksimalnim obrtnim momentom od 510 Nm i zadovoljavaju sertifikat Euro VI C. Četiri vozila su opremljena automatskim menjačem i ritarderom, dok su preostala dva opremljena manuelnim menjačem. Za zaustavljanje vozila su zadužene disk kočnice na svim točkovima. Autobusi NovoCiti E6C su dugački 7,5 m, široki su 2,3 m, a visoki 3,3 m uključujući i klima uređaj. Pored standardnih sedišta, kojih ima 17 ili 18, zavisno od verzije, vozila su opremljena i sa 4 preklopna sedišta, kao i rampom i mestom za smeštaj invalidskih kolica. Pored klima uređaja, vozilo ima instaliran audio sistem i displeje za informisanje putnika.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica