Još hibridnih Enviro400H za London

Još hibridnih Enviro400H za London

Londonski prevoznik Abellio je kupio 16 novih hibridnih dabl dekera od ADL-a sa kojim je obeležio jubilej dosadašnje kupovine autobusa u iznosu od 100 miliona funti od 2011. godine.

Strateški savez između prevoznika Abellio i proizvođača autobusa Alexander Dennis Limited (ADL) ide rame uz rame sa još 16 novih Enviro400H hibridnih dabldeker autobusa koji će prevoziti u Londonu ovog meseca. Novi hibridni autobusi će povećati vozni park prevoznika Abellio London na 800 vozila, od kojih je 85% napravila kompanija ADL. Posao između dve kompanije iznisi preko 100 miliona funti (115 miliona evra) od 2011. godine.

adl_enviro400h_abellio_2

Transportna grupa, koja je u vlasništvu holandskog železničkog prevoznika Nederlandse Spoorwegen i koja vrši autobuski i železnički prevoz u Nemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, jasno prepoznaje vitalni značaj razvoja poslovnih odnosa od kojih imaju dobit svi učesnici.

„Strateška partnerstva su ključna za naš uspeh“, kaže Alan Pilbeam, glavni operativni direktor i zamenik generalnog direktora kompanije Abellio UK. „Potrebni su nam partneri koji su na istoj talasnoj dužini, koji mogu da isporuče proizvode koji su efikasni u potrošnji goriva, pouzdani, kao i ekološki prihvatljivi, i koji mogu da razgovaraju u pogledu cene i postprodajne podrške.

adl_enviro400h_abellio_1

„Na svim ovim frontovima, ADL je bio uz nas sa svakim korakom i odigrao je veliku ulogu u proširenju našeg voznog parka u UK za preko 50% u poslednjih nekoliko godina. ADL deli naše vrednosti u smislu stavljanja kupca u prvi plan, podržavajući obećanja delima i isporučujući autobuse sa niskom emisijom danas, uz ulaganje u buduću tehnologiju“.

Descargar musica