Nova generacija turističkih autobusa Volvo

Nova generacija turističkih autobusa Volvo

Volvo Buses je nedavno u Geteborgu predstavio potpuno nove modele Volvo 9900 i Volvo 9700 u potpuno novom dizajnu i sa inovativnim rešenjima.

Nova paleta Volvo Buses vozila za turistička i linijska putovanja uključuju dva modela, luksuzni Volvo 9900 i svestrani Volvo 9700. Oba poseduju dinamično stilizovan eksterijer sa oštrim linijama i glatkim stranama, postavljajući aerodinamičnost na novi nivo. Na modelu Volvo 9900 novi i jedinstveni „Z oblik“ linije prozora u kombinaciji sa uzdižućim podom i položajem putničkih sedišta „kao u pozorištu“ predstavlja potpuno nov izraz dizajna za turističke autobuse. Dizajn, bezbednost i udobnost su u fokusu kada Volvo lansira novu platformu turističkih autobusa. Potpuno nova paleta modela sa inovativnim dizajnom i visokom udobnošću ubediće mnoge ljude da putuju autobusom, čak i na dugačkim putovanjima.

new_volvo_9900_2

Unutar autobusa, dizajnerski tim je značajnu važnost posvetio vizuelnom i taktilnom utisku. Putnici se dočekuju sa mirnom i balansiranom svetlosnom paletom kao i skladnim kombinacijama tkanine i kože, koji ističu detalje od metala.

Volvo Buses je takođe mnogo uložio u rešenje povećanja udobnosti putničkih sedišta i dobru izolaciju enterijera sa niskim nivoom buke. Klima uređaj pruža stabilnu, prijatnu temperaturu u autobusu bez obzira na spoljašnje uslove.

new_volvo_9900_1

Novi Volvo 9900 nudi veoma visok pod i velike staklene površine kako bi obezbedio odličan pogled spreda i sa strane. Unutrašnji krov je osam sentimetara viši nego ranije i ravniji prelaz između zidova i krova stvara osećaj značajno većeg prostora.

Oba Volvo modela 9900 i 9700 poseduju sveobuhvatna rešenja za aktivnu i pasivnu bezbednost. Među novim karakteristikama su snažnija zaštita prednjeg udara (FIP) i Sistem upozoravanja vozača koji prati kretanje autobusa i izdaje upozorenja ukoliko je vozač umoran ili nije koncentrisan na vožnju.

Descargar musica