150 ADL autobusa za Glazgov

150 ADL autobusa za Glazgov

Britanski prevoznik First Glasgow je investirao preko 33 miliona evra u 106 dabl dekera Enviro400 City i 44 singl dekera Enviro200.

Autobuski prevoznik First Glasgow dostigao je prekretnicu nakon što je investirao preko 30 miliona funti (33,6 miliona evra) u novih 150 Alexander Dennis autobusa bez emisije u poslednjih šest meseci. Kako bi podržao poboljšanje vazduha, prevoznik je radio u partnerstvu sa autobuskim proizvođačem kako bi se uverio da su novi autobusi opremljeni najnovijim Euro 6 motorima i SmartPack tehnologijom niske emisije.

96 Enviro400 dabl dekera raspoređeni su na četiri autobuske gradske linije, dok je deset atraktivnih Enviro400 City dabl dekera dodeljeno aerodromu Glasgow Airport Express, kojima treba samo 15 minuta da stignu do centra grada od Međunarodnog aerodroma u Glazgovu. U vozni park singl dekera je takođe značajno investirano sa 44 nova Enviro200 autobusa.

Poboljšavajući standare za svoje klijente, svi novi autobusi kompanije First Glasgow imaju udobna sedišta sa visokim uzglavljem, USB utičnice za punjenje i obezbeđena audio-vizuelna obaveštenja za sledeća stajališta. Korisnici na aerodromu Glasgow Airport Express dodatno uživaju u dodatnim staklenim površinama, dekorativnom osvetljenju, stolovima i bežičnom punjenju telefona.

Novi autobusi su potpuno u skladu sa nedavno uvedenom zonom nske emisije Glazgova i idu ispod Euro 6 minimuma upotrebom SmartPack efikasne dizel tehnologije koju je razvila kompanija Alexander Dennis. Reč je o kombinaciji električnih ventilatora za hlađenje, funkcije start/stop motora i upravljanja pomoćnim opterećenjem, kojim se napaja alternator i kompresor kada je motor u leru, kako bi se smanjila emisija izduvnih gasova za 15% u odnosu na osnovni Euro 6.

Da bi se poboljšala sigurnost, neki od novih autobusa su opremljeni SmartVision sistemom koji zamenjuje tradicionalne retrovizore digitalnim kamerama visoke rezolucije i ekranima postavljenim unutar kabine za direktnu i čistu vidljivost. Sa pokrivanjem širokog ugla i automatski podešavanjem osvetljenja ekrana, kao i digitalnom korekcijom slike koja kompenzuje osvetljenje, senke i odsjaj, SmartVision ne samo da pruža sigurnost, već takođe smanjuje i rizik od oštećenja retrovizora ili povrede putnika i pešaka.

Dalje investicije koje planira prevoznik First Glasgow pretenduju da nastave poboljšanje kvaliteta vazduha, kao i povećanje udobnosti putnika.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica