MAN zglobna diskoteka

MAN zglobna diskoteka

Zabava na 18,75 metara: MAN-ov Centar za modifikaciju autobusa je pretvorio zglobni autobus MAN Lion’s City GL u luksuzni klub na točkovima. Oko 50 ljudi može da igra, pije i provodi se ovde.

Kada padne mrak, vreme je za šou. Ali čak i tokom dana, posebna izvedba MAN Lion’s City GL je predmet znatiželje. MAN-ov Centar za modifikaiju autobusa (MAN Bus Modification Centre) proizveo je gradski autobus kao ekskluzivni disko salon – sa svim što ide uz to, kompletno sa stilskim šankom. Šank koji ima leptir vrata, skriva tri frižidera i točilicu za pivo, uključujući hladnjak za pivo, što znači da uvek postoje savršeno temperirana pića za goste. U njemu se takođe nalazi DJ konzola, koja kontroliše vrhunski zvučni sistem sa ugrađenim zvučnicima, sabvuferima i prenosnim spoljašnjim zvučnicima.

MAN_Lions_City_Disco_02

Gosti mogu da igraju na prostranom plesnom podijumu u srednjem delu autobusa. Ako želite da se odmorite, zauzmite mesto u udobnom zadnjem salonu ili u nekom od mnogih mesta za sedenje. U autobus su ugrađeni magnetni držači čaša, tako da se pića mogu bezbedno spustiti tokom vožnje. Rukohvati koji se granaju ka plafonu su posebno upečatljivi.

MAN_Lions_City_Disco_10

Dizajneri i projektanti osvetljenja zadržali su fokus na individualnim i jedinstvenim rešenjima: ekskluzivni koncept sa LED tehnologijom piksela i okolnim LED osvetljenjem u salonu stvara fascinantne efekte. Plafon autobusa reflektuje svetla. Elementi se mogu kontrolisati pojedinačno, stvarajući impresivni „light show“ u ritmu muzike. Hi-Fi sistem sa snagom od 5 x 700 W posebno je napravljen za autobus i prilagođen je uslovima vozila u saradnji sa akustičarima. U zadnjem delu vozila nalaze se dva punjiva transformatora snage 5 kW koji obezbeđuju energiju za sistem rasvete i muzike, bežični ruter, dve litijum-jonske baterije i sistem upravljanja baterijama.

MAN_Lions_City_Disco_04

Disko autobus je takođe opremljen monitorom društvenih mreža sa „riblje oko“ kamerom. Gosti ne samo da mogu da fotografišu, nego mogu odmah da ih dele na društvene mreže poput Instagrama i Fejsbuka. Sve skupa, zglobni autobus dužine 18,75 metara može da primi oko 45 putnika. EBS elektronski sistem kočenja sa ABS i ASR, kao i program elektronske stabilnosti ESP obezbeđuju sigurnost i udobnost. Model MAN Lion’s City ima Euro 6 motor sa 310 konjskih snaga (228kW).

MAN Lion’s City GL naručila je firma Sales-Lentz Group sa sedištem u Luksemburgu, koja planira da koristi nesvakidašnje vozilo za događaje i proslave u biznis i privatnom sektoru. Ako se autobus koristi kao mesto događaja na fiksnoj lokaciji, moguće je proširiti električne tende i time dizajnirati otvoren prostor.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica