Niskoulazne Setre za prevoznike od Alsaza do Donje Saksonije

Niskoulazne Setre za prevoznike od Alsaza do Donje Saksonije

Čak 62 autobusa Setra LE business odlazi kod francuskih i nemačkih prevoznika koji su geografski veoma blizu.

Moćan vozni park Setra MultiClass dolazi u francuski region Alsaz i nemačku Donju Saksoniju. Autobuski prevoznik LK Kunegel iz Alsaza, Ahrtal-Verkehrs-Betrieb GmbH iz Sinciga u okrugu Rajna-Palatinatu, i Gebken & Gerdes i Hutfilters Reisedienst autobuski prevoznici iz Donje Saksonije: svi su odabrali efikasnost i planirane troškove rada sa ukupno 62 autobusa modela Setra LE business. Autobuski prevoznik Colmar iz regiona Gornja Rajna, ponosni je vlasnik 17 novih vozila Setra Low Entry. Model S 415 LE business ući će u rad kao deo ugovora sa javnim prevoznikom CTS (“Compagnie des Transports Strasbourgeois”) iz Strazbura i prevoziće u i oko prestonice Alzasa.

Das elsässische Busunternehmen LK Kunegel übernahm 17 Fahrzeuge des Typs S 415 L E business.  Bus company LK Kunegel from Alsace got seventeen new S 415 LE business buses.

Prevoznik LK Kunegel sa sedmanaest novih autobusa S 415 LE business.

„Međugradski autobusi Setra savršeno su usmereni na rad u gradski i prigradskim oblastima. Njihov niski pod obezbeđuje idealnu udobnost putnicima. Konfigurisani su u skladu sa CTS zahtevima i svaki od njih ima dva mesta za invelidska kolica“, rekao je Daniel Kunegel, generalni direktor kompanije LK Kunegel. Sa više od 400 autobusa brenda Mercedes-Benz i Setra, LK Kunegel posluje na oko trideset redovnih linija i obezbeđuje prevoz učenicima i zaposlenima u kompaniji, kao i turističke izlete.

Na putu za DB Regiobus i distrikt Arvajler

Firma Ahrtal-Verkehrs-Betrieb GmbH nabavila je 22 autobusa Setra Low Entry za svoj vozni park. Kompanija iz Zinciga u centralnom Rinelandu stavlja u rad model S 415 LE business, koje je poručila firma DB Regiobus, kako bi pokrila linije u čitavom ruralnom okrugu Arvajler. Kada je uputio veliku porudžbinu, vlasnik firme Frank Bodtenberg, koji vozi već 20 godina i koji je treće koleno ovog porodičnog biznisa u regiji Rajna-Palatinat, rekao je da je njegov fokus na kvalitetu dvoosovinskih autobusa i njihovoj visokoj preprodajnoj vrednosti, da ne spominjemo planirane troškove održavanja. Zato je autobuski prevoznik takođe potpisao i ugovore za održavanje i servis “Omniplus”. Ugovor o uslugama BasicPlus pokriva sve poterbne zadatke održavanja koje je odredio proizvođač. Za potrošne delove koji se habaju, koriste se samo originalni rezervni delovi, koji garantuju maksimalnu dostupnost i dugotrajnu pouzdanost.

Jürgen Föhr, Leiter Vertriebsregion West, mit Unternehmer Frank Bodtenberg (rechts) vor einem seiner 22 neuen Setra S 415 LE business Fahrzeuge.  Jürgen Föhr, Head of the Western Sales Region, with operator Frank Bodtenberg (right) in front of one of his twenty-two new Setra S 415 LE business vehicles.

Firma Arhtal ima 22 nova niskoulazna autobusa Setra S 415 LE business.

Javni prevoz u Bremenu će se obavljati Setrom.

Dva autobuska prevoznika iz Donje Saksonije, Gebken & Gerders i Hutfilters, preuzela su 23 niskoulazna autobusa Setra. Šest autobusa Setra S 415 LE business, petnaest autobusa S 416 LE i dva S418 LE, koristiće se za prevoz u širem krugu Bremena i Oldenburga. Prevoznici iz Elsfleta i Delmenhorsta će vršiti prevoz za potrebe javnog preduzeća VBN iz Bremena, takođe autobusima Setra.

Zehn von insgesamt 23 Setra Low Entry Fahrzeugen für die Busunternehmen Gebken  &  Gerdes.  Ten of a total of twenty-three Setra Low Entry vehicles for the Gebken  &  Gerdes bus company.

Deset od ukupno 23 niskoulazna autobusa Setra za prevoznika Gebken & Gerdes.

Descargar musica