Novi Indcar midibus Next

Novi Indcar midibus Next

Indcar je predstavio novu generaciju midibusa Next za vreme trajanja International Warsaw Bus Expo sajma u Poljskoj, od 21. do 23 marta.

Novi model Next, put biti predstavljen u Poljskoj, opremljen je sa DAF motorom snage 264 KS i ima nov prostor za vozača sa potpuno novodizajniranom kontrolnom tablom. Sa svojim prethodnicima deli elegantan dizajn eksterijera i veoma prostran enterijer, osmišljen detaljno kako bi pružio visoku udobnost putnicima. Takođe stoji iza svog velikog prtljažnog kapaciteta koji je veći od 5 kubnih metara. Nedavno je dobio nagradu Midibus of the Year 2018.

indcar_next1a

indcar_next1

Trenutno paletu modela Next čini četiri verzije u četiri dužine (od 7 do 10 metara) i mnogostruke varijacije enterijera (od 27 do 41 sedišta sa opcijama za invalidna lica) koji mu omogućavaju da se prilagodi potrebama bilo koje usluge i prevoznika. Model Next predstavljen je 2014. godine i od tada stekao je mesto na tržištu midibuseva, zahvaljujući potpunoj prolagodljivosti i inovativnom dizajnu.

indcar_next3

Nova Next generacija, koja je predstavljena u oktobru na sajmu Busworld, ostaće na turneji širom Evrope u narednim mesecima. Nakon Poljske, otputovaće u Francusku i izlagaće na sajmu RDA u Fridrihshafenu u Nemačkoj od 10. do 11. aprila.

indcar_next2

Descargar musica