Zglobne Skanije za Viljnus

Zglobne Skanije za Viljnus

Ovog meseca, litvanska prestonica Viljnus je pustila prvih 18 od 50 novih zglobnih autobusa Scania Citywide u službu javnog prevoza.

Stanovnicima Viljnusa sada je ponuđen novi nivo udobnosti kada je u pitanju upotreba javnog prevoza. Prvi autobusi od 50 zglobnih Scania Citywide LF, upravo su pušteni u rad na četiri glavne gradske autobuske linije. Prvih 18 zglobnih autobusa, sa 48 sedišta i prostorom za 88 putnika koji stoje, započeli su sa radom 10. marta, dok će kompletna ispruka biti završena do juna. Ovo predstavlja ne samo najveću Skanijinu porudžbinu ikada za Litvaniju, nego i za celokupni baltički region. Firma Scania Lietuva će obezbediti popravku i održavanje voznog parka.

scania_citywide_lfa_vilnius

Autobusi stižu opremljeni bežičnim internetom, punjačima za mobilne telefone i video nadzorom. Pored toga, pružaju pristup osobama sa invaliditetom, starijim osobama i roditeljima sa kolicima. Vozači će takođe ceniti dodatni komfor. „Nudimo posao vozačima u modernim autobusima sa dobrom zaradom, kao i mogućnost da poboljšaju svoje vozačke sposobnosti“, kaže Vladas Dapkus, direktor prevoznika Transrevis.

Descargar musica