NS: Izmena trase linija 1, 4, 8, 9, 12, 60, 61, 62, 64 i 69

NS: Izmena trase linija 1, 4, 8, 9, 12, 60, 61, 62, 64 i 69

Rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, zbog radova na sanaciji kolovoza, zatvara se Stražilovska ulica u Novom Sadu (od ulice Žarka Zrenjanina do Maksima Gorkog). U skladu sa rešenjem, od 25. do 29. avgusta privremeno se menjaju trase linija 1, 4, 8, 9, 12, 60, 61, 62, 64 i 69.

Linije 1, 4 i 8

U smeru ka Limanu: Sa Bulevara Mihajla Pupina autobusi skreću desno na Trg neznanog junaka, zatim desno na Kej žrtava racije odakle saobraćaju do Bulevara cara Lazara gde se uključuju na redovnu trasu.

U smeru ka Centru:  Sa Bulevara cara Lazara autobusi nastavljaju pravo do Keja žrtava racije, Beogradskim kejom, pa skreću levo na Trg neznanog junaka odakle se uključuju na Bulevar Mihajla Pupina, gde se vraćaju na redovnu trasu.

Linija 9

U smeru ka Petrovaradinu: Sa Bulevara cara Lazara autobusi nastavljaju pravo Kejom žrtava racije, odakle skreću levo na Trg neznanog junaka a zatim na Varadinski most i redovnu trasu.

U smeru ka Novom Naselju: Sa Varadinskog mosta autobusi skreću desno na Trg neznanog junaka, odakle skreću desno na Beogradski kej i Kejom žrtava racije nastavljaju pravo do Bulevara cara Lazara, gde se uključuju na redovnu trasu.

Linija 12

U smeru ka centru: Autobusi nastavljaju pravo Bulevarom oslobođenja, zatim skreću u Jevrejsku i nastavljaju do terminala u centru.

U smeru ka Telepu: Autobusi iz Uspenske skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja na kom se uključuju na redovnu trasu.

Linije 60, 61, 62, 64 i 69

U smeru ka Petrovaradinu: Sa Bulevara oslobođenja autobusi skreću levo u Jevrejsku ulicu, zatim desno na Bulevar Mihajla Pupina na kom se uključuju na redovnu trasu.

U smeru ka Novom Sadu: Autobusi nastavljaju pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skreću levo u Jevrejsku a zatim na Bulevar oslobođenja gde se vraćaju na redovnu trasu.

 

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste postojeća stajališta.

Descargar musica