NS: Privremena izmena trasa linija 1, 6, 8, 11A/11B i 13

NS: Privremena izmena trasa linija 1, 6, 8, 11A/11B i 13

U nedelju, 3. aprila 2016. godine, od 09:45 do 12:30 doći će do privremene izmene trasa linija 1, 6, 8, 11A/11B i 13, zbog održavanja polumaratonske trke.

Linije 1 i 8

Autobusi ka Limanu će iz Fruškogorske ulice skretati desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara i nazad na redovnu trasu ka Klisi/Novom Naselju. Autobusi na ovim linijama će izdržavati vreme na stajalištu Fruškogorska/Narodnog fronta.

Linija 6

Ova linija će biti skraćena do terminala “Centar ” u Šafarikovoj ulici. Autobusi će skretati iz Jevrejske ulice u Uspensku, gde će ulaziti na terminal. U suprotnom smeru, autobusi će iz Uspenske skretati u Jevrejsku, odakle će do Adica ići redovnom trasom.

Linija 11A/11B

Ove linije neće saobraćati u navedenom terminu.

Linija 13

Autobusi će, u smeru ka univerzitetu, skretati sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku, zatim u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja i levo na Bulevar cara Lazara odakle će saobraćati redovnom trasom do Detelinare. Autobusi na ovoj liniji će izdržavati vreme na stajalištu Fruškogorska/Narodnog fronta.

(Foto: Damir Kremer/Autobusi.NET)

Descargar musica