NS: Vanredni prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona

NS: Vanredni prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da će i ove godine biti organizovan vanredni prevoz za učesnike Fruškogorskog maratona.

Autobusi će, u subotu 23. aprila, od 5:30 do 11 časova saobraćati na relaciji Novi Sad – Popovica i to na sledećim trasama:

  • Železnička stanica (autobusko stajalište linija 68 – 76) – Popovica
  • Most slobode – Popovica
  • Usput će se autobusi na vanrednom prevozu zaustavljati u centru Sremske Kamenice, kao i na okretnici Vojinovo.

U povratku će biti organizovan prevoz od Majdanske ulice na Popovici do železničke stanice u Novom Sadu, po završetku maratona do 22 časa, odnosno do ponoći. U noći između subote i nedelje biće organizovani polasci u 02:00 kao i u 04:00, a zatim će se, u nedelju, organizovati polasci od 05:00 do 19:00, po potrebi. Usput će se autobusi zaustavljati na okretnici Vojinovo, centru Sremske Kamenice kao i na svim stajalištima na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru će iznositi 110 dinara, a na vanrednoj liniji neće važiti pretplatne i povlašćene karte. Karte za prevoz će moći da se kupe na železničkoj stanici na kiosku, u pokretnom kiosku kod Limanskog parka, a na Popovici će biti obeležen minibus za prodaju karata koji će biti postavljen kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorski put/Majdanska. Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, JGSP apeluje na korisnike da spreme tačan iznos za kupovinu karte i da je obave na kioscima.

Autobusi koji budu učestvovali na vanrednom prevozu biće obeleženi plakatom “Fruškogorski maraton”, dok će redovna linija 74 u subotu biti skraćena od 6:30 do 14 časova (22 časa) tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorskog puta i Majdanske ulice, odnosno stajališta “Budžak”.

(Foto: Slobodan Kostić/Autobusi.NET)

 

Descargar musica