Peta uzastopna pobeda za Ikarbus u Novom Sadu

Peta uzastopna pobeda za Ikarbus u Novom Sadu

JGSP “Novi Sad” je u četvrtak, 26. maja 2016. godine, donelo odluku o dodeli ugovora za isporuku četiri nova solo autobusa sa pogonom na dizel. Kao i na prethodna četiri tendera, Ikarbus je pobedio kao jedini ponuđač.

Iako su u drugoj polovini aprila raspisana dva tendera za nabavku ukupno devet novih solo autobusa, tender preko kog se kupuje pet autobusa na finansijski lizing je po drugi put produžen, pa je konačni rok za predaju ponuda 7. jun 2016. godine. Međutim, tender za nabavku četiri solo autobusa iz sopstvenih sredstava je završen, i posao će biti dodeljen zemunskom Ikarbusu.

gsppromocija2Za nabavku novih vozila, JGSP “Novi Sad” je predvidelo budžet od 70 miliona dinara, ali je Ikarbus pobedio sa cenom od 68.142.000 dinara, odnosno 17.035.500 dinara po vozilu, što iznosi oko 138.500 evra po vozilu, bez PDV-a. Od Ikarbusa se očekuje da će isporučiti nove niskopodne autobuse koji su identični sa prethodne tri serije, a njihov rok za isporuku je 140 kalendarskih dana od dana potpisivanja ugovora, što očekujemo u narednih desetak dana.

Podsećamo, sledeća isporuka koja se očekuje u Novom Sadu je isporuka deset zglobnih autobusa, a Autobusi.NET vam je ekskluzivno doneo reportažu direktno iz fabrike koju možete pročitati ovde!

Descargar musica