PREDSEDNIK GANE VOZI AUTOBUS SCANIA

Džon Dramani Mahama, predsednik Republike Gane, posetio je fabriku Scania i tom prilikom provozao autobus na test stazi.

President of Ghana in Scania BusFinansijski direktor fabrike Scania, Jan Iterberg, primio je predsednika Republike Gane, Džona Dramanija Mahamu krajem oktobra. Predsednik Gane je prisustvovao razgovorima sa vodećim predstavnicima fabrike. On je imao planirano putovanje u Stokholm gde je predsedavao redovnom sastanku Globalne alijanse za vakcine i imunizaciju (GAVI Alijansa). Kada je već bio u Stokholmu, izrazio je želju da poseti fabriku Scania kako bi se razmotrila mogućnost povećanja prisustva te fabrike u njegovoj zemlji u aspektima kao što je gradski prevoz.

President of Ghana in Scania BusPoseta predsednika je za tili čas bila organizovana. Pored sastanka za švedskom ministarkom za preduzeća, energetiku i komunikacije, Ani Lef, poseta fabrici Scania je bila jedini događaj planiran u programu predsednika Mahame.

„Rešio sam da ubijem dve muve jednim udarcem dok sam u Stokholmu,“ rekao je predsednik Mahama. „Svestan sam činjenice da je Scania veoma jak brend sa atraktivnim proizvodima.“

Nakon obilaska muzeja fabrike, predsednik je dobio priliku da sam provoza autobus Scania i toliko se oduševio, da je provozao još jedan krug na test stazi. „Ovo je zaista divan autobus, mogao bih da ga vozim skroz do kuće u Akru,“ rekao je.

Foto: Scania

Descargar musica