Scania na UITP 2019

Scania na UITP 2019

Za vreme trajanja Globalnog samita o javnom prevozu UITP 2019 u Stokholmu od 9. do 13. juna, Skanija će prikazati održiva rešenja za buduće izazove javnog prevoza koji čekaju svetske gradove.

Brza stopa urbanizacije koja za posledicu ima gužve i emisije gasova, kao i izazovi koje nameće globalno zagrevanje su ključne teme za diskusiju. Jedna od poseldica urbanizacije je povećana potreba za javnim prevozom i mnogi prevoznici rade na privlačenju novih kategorija korisnika javnog prevoza.

Scania_Citywide_LE_Suburban_Hybrid_1

U Skaniji kažu da se može računati na njihovu kompaniju, da razumeju izazove prevoza ljudi i gradovima i uveravaju da mogu biti dobar partner u prelazu na održiviji transport.

Skanija je jedan od najvećih svetskih proizvođača autobusa i dobavljača usluga za rešenja održivog transporta. Rešenje Skanije kombinuje alternativna goriva i elektrifikaciju, pametniji prevoz i energetsku efikasnost.

scania_bogota_1

Na UITP 2019 Skanija će staviti akcenat na primere kako alternativna goriva i elektrifikacija mogu gradove učiniti pristupačnijim i izložiće svoje proizvode i usluge koji će pomoći upostavljanju javnog prevoza koji je fleksibilan, ekonomičan i održiv.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica