Prevoz za vreme “EXIT” festivala u Novom Sadu

Prevoz za vreme “EXIT” festivala u Novom Sadu

Za vreme trajanja Exit festivala gradsko saobraćajno preduzeće, kao i prethodnih godina, obezbediće adekvatan prevoz za sve posetioce manifestacije. Budući da se očekuje veliki priliv gostiju, na linijama 3 i 9 koje idu ka Petrovaradinu biće pojačani polasci.Kako se Exitov kamp i ove godine nalazi kod otvorenih bazena na Spensu, neće biti vanrednih linija od železničke i autobuske stanice ka kampu. Kamperi koji stignu u grad vozom ili autobusom biće upućivani na linije 4 i 7 koje će biti pojačavane po potrebi.
Od 11. do 14. jula biće organizovani dodatni polasci iz Petrovaradina. Autobusi će, počevši od 2.30 časa, od restorana „Trag“ trasom linije broj 9 saobraćati do kampa kod Spensa, zatim će Bulevarom oslobođenja i Jevrejskom ulicom nastaviti ka Petrovaradinu.
Osim karte za jednu vožnju koja se kupuje u autobusu i košta 55 dinara, posetiocima je obezbeđena mogućnost kupovine dnevne karte od 236 dinara, te nedeljne karte koja staje 715 dinara. Karte će moći da se kupe na kioscima JGSP, u Exit kampu i na platou ispred Železničke stanice.
Autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi.

(Foto: Damir Kremer – Autobusi.NET)

Descargar musica