Prva VDL Futura FDD2 za Britance

Prva VDL Futura FDD2 za Britance

U Birmengemu je u toku Euro Bus Expo, sajam na kojem VDL Bus & Coach premijerno predstavlja dabl-deker Futura FDD2 sa volanom sa desne strane.

U Birmingemu se od 1-3. novembra održava sajam Euro Bus Expo. VDL Bus & Coach je tamo prisutan i premijerno izlaže svoj spratni model Futura FDD2, ali u RHD varijanti, tj. sa volanom sa desne strane. Luksuzno opremljeni dabl-deker dužine 14,1 m će biti isporučen prevozniku Galleon Travel iz Eseksa krajem godine.

vdl_futura_fdd2-141_rhd_2

VDL Futura FDD2 je rađena od lake modularne konstrukcije, a najbolji primer za to je novo razvijena međuspratna konstrukcija od sendvič materijala. Ovakva konstrukcija u znatnoj meri štedi na masi, što za prevoznika znači veći broj putnika. VDL je kombinovao laku konstrukciju sa veoma ekonomičnim i efikasnim pogonom DAF i aerodinamičnim dizajnom što doprinosi velikoj uštedi goriva. Više putnika i manje troškova znači maksimum ekonomičnosti za prevoznika.

Po visini prostrana putnička kabina (donji nivo ima svetlu visinu od 186 cm), svetle boje i zaobljen i mek dizajn enterijera doprinose najboljem mogućem ugođaju putnicima. Prava inovacija je to što je vozaču povećano vidno polje zakošenjem međuspratne konstrukcije ka gore, pa mu je na taj način obezbeđen veći vetrobran.

vdl_futura_fdd2-141_rhd_1

VDL Futura FDD2-141 za Galleon Travel ima mesta za 86 putnika koji sede u luksuznim sedištima opremljenim USB utičnicama. Na oba nivoa je ugrađeno 2 video monitora, a postoje i digitalna TV i DVD plejer. U potpuno opremljenoj kuhinji se nalazi sve neophodno za pripremu hrane i pića tokom putovanja. Raznobojno unutrašnje osvetljenje (RGB LED) doprinosi ugodnom putovanju.

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.com

Descargar musica