Setra sa staklenim krovom za Luksemburg

Setra sa staklenim krovom za Luksemburg

Prevoznik Voyages Emile Eber je obogoatio vozni park novim luksuznim autobusom Setra S 517 HD sa panoramskim krovom i sedištima u 2+1 rasporedu.

Prevoznik Voyages Emile Weber je kupio novi turistički autobus klase Setra ComfortClass 500, kako bi zadovoljio visoke standarde svojih putnika iz Luksemburga. Radi se o modelu S 517 HD. Zajedno sa kuhinjom, toaletom sa lavaboom, kafematom Lavazza, prostranim ormarićima i modernim audio-video sistemom, ovaj autobus predstavlja samo deo narudžbine od 45 vozila koje je Voyages Emile Veber naručio od EvoBusa.

setra_s517hd_emile_weber2 setra_s517hd_emile_weber1

Mesta u ovom 13,9 metara dugačkom autobusu ima na raspolaganju za svega 22 putnika. Oni mogu da uživaju u kožnim sedištima „Setra Ambassador“ koja su postavljena na kompletno ravan brodski pod napravljen od pravog od američkog oraha sa crnim fugama. Sa prostorom visine 2,1 m i raskošnim rasporedom sedišta 2+1, putnicima se pruža visok komoditet. U zadnjem delu autobusa je 8 sedišta postavljeno u konferencijski raspored. Velika zatamnjena stakla dimeznija 1,33 x 2,68 m pružaju putnicima jedinstven pogled u nebo.
(Foto: Daimler)

setra_s517hd_emile_weber4 setra_s517hd_emile_weber3

Descargar musica