Još električnih Irizara za Luksemburg

Još električnih Irizara za Luksemburg

Nakon kompanije Voyages Emile Weber koja je kupila 21 električni autobus, i prevoznik Voyages Simon je naručio šest solo vozila na struju.

Luksemburški prevoznik Voyages Simon kupuje šest električnih Irizar autobusa bez emisije, dužine 12 metara, zajedno sa infrastrukturom za punjenje. Ova kupovina takođe uključuje ugovore o održavanju i popravci. Kompanija Irizar navodi da u Luksemburgu nudi uslugu visokog kvaliteta nakon prodaje. Njom upravljaju tehnički stručnjaci na lokalnom nivou. Električni autobusi Irizar, koji su u ovom slučaju dugački 12 metara, proizvod su koji je opremljen tehnologijom razvijenom unutar Irizar Grupe.

Irizar_ie_bus_DSC0263

irizar_ie_bus_DSC0264

Vozila imaju dvoja vrata i 40 sedišta plus sedište za vozača, dva sklopiva sedišta i prostor za invalidska kolica. Poseduju kapacitet za 72 putnika. Ova vozila imaju autonomni opreg od 220 kilometara i napajaju se tokom noći preko 6 interoperabilnih punjača sa Combo – CCS2 konektorima, koje takođe proizvodi Irizar Group.

Vozila će biti inkorporisana u različite linije u Luksemburgu i biće isporučena u junu 2019. godine. Do tada, Luksemburg će imati 27 potpuno električnih autobusa Irizar. Prethodno, kompanija Group Voyages Emile Weber je već kupila 21 električni autobus marke Irizar, od kojih je 7 uveliko u upotrebi širom Luksemburga. 6 novih vozila koje je kupilo preduzeće Voyages Simon, biće ‘umrežena vozila’ i biće opremljena USB portovima za punjenje mobilnih uređaja na rukohvatima.

irizar_ie_bus_DSC0266

irizar_ie_bus_DSC0267

 

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica