Spratna Futura za italijanski Cialone

Spratna Futura za italijanski Cialone

VDL Bus & Coach je isporučila 7 spratnih autobusa Futura FDD2 italijanskom prevozniku Cialone Tour koji će prevoz vršiti za FlixBus.

19. aprila 2018. godine, kompanija VDL Bus & Coach isporučila je 7 autobusa modela VDL Futura FDD2-141/510 prevozniku Cialone Tour u Italiji. Cialone Tour će rasporediti ove dabl dekere u ime firme FlixBus. 7 autobusa Futura FDD2-141 će voziti na različitim narodnim i internacionalnim međugradskim linijama. Na međunarodnom nivou, ove Flixbus relacije vode od Italije do Francuske, Nemačke i Švajcarske i obrnuto, kao što su Rim-Frankfurt, Venecija-Lozana i Marsej-Selerno.

VDL Futura FDD2-141

Sedam autobusa Futura za prevoznika Cialone Tour su opremljene sa sedištima za 74+1+1 putnika i prostorom za invalidska kolica. Sedišta VDL Class 500, sa luksuznim tapacirungom, USB priključcima i utičnicom od 220 volti, naslonom za ruke između dvostrukih sedišta i kožnih naslona za ruke na zadnjem sedištu, nudi mnogo udobnosti putnicima, čineći putovanje u modelu Futura FDD2 izuzetno prijatnim iskustvom. Udobnost, sigurnost, dizajn i tehnologija optimalno se uklapaju jedno sa drugim.

VDL_Futura_FDD2-141_Cialone

Profit vlasništva

Model VDL Futura FDD2 pruža najbolji mogući doprinos „Profitu vlasništva“. Laka modularna konstrukcija, u kombinaciji sa pogonom efikasnog sagorevanja i aerodinamičnim dizajnom, garantuje nisku potrošnju goriva i samim tim nisku emisiju ugljen-dioksida. Kombinacija niske potrošnje goriva i vosokih kapaciteta putnika predstavlja izuzetno profitabilnu investiciju za prevoznika.

Cialone Tour spa

Cialone Tour je osnovao Giovan Battista Cialone 1895. godine i firma je prvobitno pružala putnički prevoz između stanice i centra grada u Ferentinu. 1950. godine istoimena firma je počela da iznajmljuje turističke autobuse. Čak i danas, Cialone još uvek nudi ove dve usluge i zvanični je prevoznik raznih sportskih klubova uključujući All Blacks i Frosinone Calcio. Porodičnim poslom firme Cialone Tour upravljaju tri brata iz porodice Cialone i njihova deca. Predstavljaju četvrtu generaciju, a peta je upravo spremna.

Descargar musica