SU: Novi red vožnje i nova trasa linije 6C

SU: Novi red vožnje i nova trasa linije 6C

JP “Suboticatrans” će od ponedeljka, 7. septembra 2015. godine, primenjivati novi red vožnje u gradskom saobraćaju. Takođe, doći će i do izmene trase linije 6C.

Najznačajnije promene su u redu vožnje linije 3 gde su pojedini polasci prilagođeni potrebama putnika za presedanjem na druge linije gradskog saobraćaja, zatim na liniji 6C koja će saobraćati na izmenjenoj trasi linije odnosno od ponedeljka će linija 6C saobraćati do Jadrana umesto do Štrosmajerove ulice a na liniji 16 će subotom i nedeljom u poslepodnevnim časovima polasci biti realizovani na pola sata umesto dosadašnjih sat vremena.

Takođe od sutra će linija 6C saobraćati na novoj trasi linije sa novim redom vožnje. Naime od ponedeljka linija 6C će saobraćati od Simensa do Lifke kao i do sada ali će se nakon toga kretati ulicom Trg žrtava fašizma preko Zmaj Jovine ulice do Jadrana gde će mu biti krajnje stajalište. U povratku od Jadrana autobus će se kretati ulicom Maksima Gorkog, Matije Gupca (po završetku radova na vodovodnoj mreži) do stajališta Lifka odakle nastalja prema preduzeću Simens Somborskim putem.

Shodno tome da je ovim linija 6C produžena doći će do korekcije polazaka. Linija će i dalje saobraćati radnim danima u vršnim periodima opterećenja s tim da će broj polazaka biti manji.

Kompletan red vožnje možete od sutra da pogledate na sajtu Suboticatransa., a korisnici pametnih telefona sa android platformom mogu i da instaliraju aplikaciju “SuTrans – Red vožnje” na kojoj će se takođe sutra ažurirati novi red vožnje.

Descargar musica