NS: Vanredni prevoz za vreme “Karlovačke berbe grožđa 2015”

NS: Vanredni prevoz za vreme “Karlovačke berbe grožđa 2015”

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da će, zbog održavanja manifestacije “Karlovačka berba grožđa 2015”, biti organizovan vanredni prevoz na relaciji Novi Sad (plato ispred železničke stanice) – Sremski Karlovci (do železničke stanice).

Autobusi će po potrebi saobraćati iz Novog Sada od 11. do 13. septembra 2015. godine od 17:30 časova dok će povratak iz Sremskih Karlovaca biti organizovan od 23 časa, po potrebi. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne karte, a cena prevoza u jednom smeru će iznositi 135 dinara, koliko iznosi redovna karta na relaciji Novi Sad-Sremski Karlovci. Osim u vozilu, karte će moći da se kupe i na dodatno otvorenom prodajnom mestu na platou ispred železničke stanice (stajalište linije 64) te u Sremskim Karlovcima ispred železničke stanice. Autobusi koji budu saobraćali na ovoj vanrednoj liniji biće obeleženi natpisom “Karlovačka berba grožđa 2015”.

JGSP “Novi Sad” takođe obaveštava korisnike linije 8 da će od 11. septembra do 21. oktobra biti ukinuto stajalište u ulici Bate Brkića, kod gerontološkog doma, zbog izvođenja radova na toplovodu i kanalizaciji i obostranog odvijanja saobraćaja u levoj kolovoznoj traci.

Descargar musica