VDL Citea kao mobilna ordinacija

VDL Citea kao mobilna ordinacija

Kompanija VDL Bus & Coach je isporučila model VDL Citea LLE-127 konfigurisan kao tzv. Medibus za firmu DB Regio Bus.

Autobus VDL Citea LLE-127 se koristi kao mobilna zdravstvena zaštita opšte prakse u Nemačkoj od 1. jula. Vozilo je opremljeno ordinacijom sa svom uobičajenom opremom koja je potrebna lekaru, prostorijom za konsultacije, malom laboratorijom i čekaonicom. Autobus je izradila firma VDL Bus Venlo u saradnji sa kompanijama VDL Bus Heerenveen i VDL Bus Chassis.

VDL_Citea_LLE_Medibus_1 VDL_Citea_LLE_Medibus_4

Kompanija Bayern Express & P. Kühn, ćerka firme DB Regio Bus, izdaće u zakup model Citea LLE Udruženju statutnih lekara zdravstvenog osiguranja, KVH. Udruženje će upravljati Medibusom četiri dana sedmično u vidu mobilne primarne zdravstvene zaštite u šest sela u okruzima Hersfeld-Rotenburg i Vera-Majsner u severnom i istočnom delu nemačke savezne države Hesen. Zbog nedostatka lekara u ruralnim područjima, udruženje KVH će obavljati mobilnu zdravstvenu zaštitu dve godine kao pilot projekat kako bi obezbedilo seoskom stanovništvu neophodnu medicinsku negu.

VDL_Citea_LLE_Medibus_3 VDL_Citea_LLE_Medibus_2

Model Citea LLE je niskoulazni autobus zasnovan na inovativnom konceptu lake konstrukcije. Ova varijanta dužine 12,7 metara je najduža među tipovima VDL Citea LLE. Model je posebno napravljen prema želji kupca, firmi DB Regio Bus. Kroz modifikacije osnovne konstrukcije vozila, autobus je u potpunosti prilagođen potrebama klijenta. Kompletno je konfigurisan za potrebe primarne zdravstvene zaštite opšte prakse i ima četiri prostorije opremljene sa nameštajem. Svaka prostorija takođe ima i sopstvenu klimatizaciju. Velika nadstrešnica je postavljena na bočni deo autobusa kako bi se obezbedio dodatni prostor za čekanje ukoliko je neophodno. Na krovu autobusa montirani su solarni paneli koji obezbeđuju ekološku energiju tako da autobus manje zavisi od spoljašnjeg napajanja kada se nalazi na određenoj lokaciji.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica