VIDEO: Autobus godine i drugi noviteti

VIDEO: Autobus godine i drugi noviteti

Kako izgleda Autobus godine 2018. i koji su modeli obeležili 2017. godinu, pogledajte u našoj sabranoj video reportaži za sajma Busworld 2017.

Najznačajniji događaj u 2017. godini za autobusku industriju je svakako bio sajam Busworld 2017 koji se poslednji put održao u belgijskom Kortrajku. U halama Expoa su najznačajniji proizvođači autobusa i karoseristi, najvećim delom iz Evrope i Azije, predstavili svoje adute za predstojeći period. Mogli bismo da kažemo da su prikazani autobusi obeležili ovu 2017. godinu, a da će se njihov uspeh na tržištu uveliko meriti u Novoj 2018. godini.

Prijatelji portala Autobusi.NET koji su pomogli naš put na Busworld 2017:

feniksbus_logo sdt_logo_mali

U našim pisanim reportažama ste imali prilike da pročitate naše utiske sa ove manifestacije i da vidite u slici i reči šta su, po nama neki od najinteresantijih proizvođača imali da prikažu javnosti i koji su im planovi za budući period. Prisustvovali smo dodeli nagrada za Coach of the Year 2018 i drugim prestižnim nagradama, prenosili vam utiske sa promocija.

Pogledajte sada i sabranu video reportažu koja će ukratko da vam prenese utiske sa ovog najznačajnijeg događaja u 2017. godini.

U ime celog tima Autobusi.NET, želim vam srećnu i uspešnu Novu 2018. godinu.
Saša Conić
glavni odgovorni urednik

Descargar musica