ADL Enviro200 za škotski McGill’s

ADL Enviro200 za škotski McGill’s

Do marta ove godine će biti isporučeno 26 gradskih autobusa sa Euro 6 motorima i SmartPack tehnologijom efikasnosti dizel motora.

McGill’s, najveći najveći nezavisni prevoznik u Škotskoj, potvrdio je porudžbinu za 26 autobusa Alexander Dennis Enviro200, kao deo svog kontinuiranog ulaganja u svoj moderni vozni park. Autobusi će biti napravljeni prema standardima niske emisije sa Euro 6 motorima i SmartPack efikasnom dizel tehnologijom kompanije ADL, a biće isporučeni do kraja marta 2019. godine.

ADL_Enviro200_McGills_2

Porudžbina uključuje 11 modela Enviro200 dužine 10,4 metara, kao i 15 vozila dužine 11,5 metara. Duža vozila imaće sedišta sa visokim uzglavljem sa logom firme McGill’s izvezenim na naslonu za glavu, i biće opremljena USB utičnicama kako bi mobilni uređaji putnika bili napajani.

Svih 26 autobusa imaće SmartPack tehnologiju kompanije ADL, koja ih svrstava u autobuse sa niskom emisijom. Ne samo da će autobusi zadovoljiti standarde emisije Euro 6, nego će njihova stvarna emisija biti znatno niža i dalje zahvaljujući tehnologiji zaustavljanja/startovanja motora i pametnim upravljanjem alternatora i kompresora, koji su programirani da se napune od viška energije kada je motor motor u leru.

ADL_Enviro200_McGills_1

Prevoznik McGill’s koristiće nove autobuse na linijama za Inverklid, Renfrušir i Glazgov. Biće u potpnosti usaglašeni sa zahtevima predstojeće zone niske emisije Glazgova, ističući posvećenost prevoznika za radu u partnerstvu sa Vladom Grada Glazgov kako bi putovanje postalo održivije.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica