CASTROSUA HIBRID I CNG AUTOBUSI ZA LITVANIJU

Ukupno 83 autobusa na gas City Versus CNG i 10 hibridnih autobusa Tempus biće opremljeno vratima i rampama marke Masats i isporučeno u nekoliko litvanskih gradova.

Castrosua City Versus CNG Lithuania MasatsŠpanski specijalista Masats će isporučiti vrata i rampe za invalidska i dečija kolica za potrebe karoseriste Castrosua, koji trenutno proizvodi autobuse za litvansko tržište. Fabrika Castrosua iz grada Santjago de Kompostela je potpisala ugovor o isporuci ukupno 93 gradska autobusa. Od tog broja, 10 autobusa su Castrosua Tempus na hibridni pogon, dok su preostala 83 autobusa sa pogonom na gas tipa Castrosua City Versus CNG na Iveco šasiji.

Svi autobusi su opremljeni sa po troja pneumatskih vrata i po jednom manuelnom rampom proizvođača Masats. Svi ovi sistemi su izrađeni po svim regulativama bezbednosti i prolaze rigorozne testove izdržljivosti, otpornosti na vibracije i ekstremne klimatske uslove. Ukupno 93 autobusa će biti isporučeno različitim prevoznicima u zemlji, uključujući i glavni grad Viljnus. Prvih nekoliko primeraka City Versus i Tempus je već kamionima isporučeno u Litvaniju tokom februara.

Foto: Masats

Descargar musica