Električni Solaris debituje u Litvaniji

Električni Solaris debituje u Litvaniji

Prevoznik UAB Taurages nabavlja električni midibus Urbino 8,9 LE electric.

Taurage je prvi grad u Litvaniji koji kupuje električni Solaris. Poljski Solaris potpisao je u martu sa gradskim prevoznikom ugovor o isporuci električnog midibusa Urbino 8,9 LE electric. Prvi Solaris na baterije naći će se na ulicama litvanskog grada najkasnije u martu 2020. godine.

Solaris_Urbino_89_electric

Solaris Urbino 8,9 LE electric prvi je električni autobus kompanije Solaris poručen iz Litvanije. Ovo debi vozilo kupio je gradski prevoznik UAB Tauragės autobusų parkas 21. marta 2019. godine. Putnici u ovom gradu moći će da iskuse udobnost vožnje tihog i ekološkog Solarisovog električnog autobusa najkasnije do marta 2020. godine, jer je isporuka predviđena u toku 12 meseci.

Sa dužinom od blizu 9 metara, električni autobus biće opremljen baterijama od 120 kWh koje se napajaju putem utičnice. Autobus će posedovati električni motor od 160 kW. Ovaj autobus može da primi do 34 putnika, uključujući 24 mesta za sedenje. Prostor za putnike koji koriste invalidska kolica nalaziće se na naspram srednjih vrata. Klimatizacija, nadzorne kamere i savremeni informacioni sistem za putnike obezbeđuju udobnost i bezbednost putnika.

Solaris_Urbino_89_electric_interior

Marka Solaris prisutna je u Litvaniji od 2004. godine uključujući blizu 130 trolejbusa, 380 vozila koja prevoze u gradovima Viljnus, Kaunas i Panavezis. Tokom sledećeh meseci, vozni park će ugledati još 85 trolejbusa kao deo porudžbine grada Knaunas od prošle godine.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica