Abu Dabi naručio 168 Volvoa

Abu Dabi naručio 168 Volvoa

Luksuzni međugradski autobusi će na šasiji Volvo B11R imati karoseriju Castrosua Magnus E.

Odeljenje za saobraćaj Abu Dabija (DoT) poručilo je 168 međugradskih autobusa od kompanija Volvo Buses i Famco Al Futtaim Auto & Machinery Co (Famco) preko gradskih prevoznika. Porudžbuna ovih šasija je za Volvo najveća kada je Abu Dabi u pitanju.

Volvo_B11R_CastrosuaMagnus_AbuDhabi

Nedavno je Volvo najavio porudžbinu za 373 gradska autobusa za Dubai sa prvom isporukom u trećem kvartalu 2019. godine. Odeljenje za saobraćaj Anu Dabija sada je poručilo 168 međugradskih Volvo turističkoh autobusa posredstvom svojih prevoznika. Sa najnovijom porudžbinom, broj isporučenih Volvo autobusa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima će dostići brojku od 800 vozila, koja rade u sva tri segmenta – gradskom, međugradskom i turističkom.

Ovo su prvi Euro VI autobusi koje je kupilo Odeljenje za prevoz Abu Dabija, sa šasijom Volvo B11R Euro VI. Autobusi će imati karoseriju Castrosua Magnus E. Isporuka je planirana za od poslednjeg kvartala 2019. godine do poslednjeg kvartala 2020. godine.

Pored vozila, ugovor sa prevoznicima uključuje sveobuhvatni ugovor o održavanju. Na tenderu je pobedio prevoznik koji je predstavio kombinaciju odličnih specifikacija vozila i niskih troškova rada. Jedinstveni predlog koji je ponudio Volvo pomogao je prevozniku da ostane konkurentan i podnese pobedničku ponudu.

Volvo B11R je osmišljen tako da ispunjava visoke zahteve u pogledu vožnje, udobnosti i sigurnosti. Standardna oprema uključuje karakteristike poput Volvove elektronski kontrolisane disk kočnice i ESP (program elektronske stabilnosti).

Putnici će iskusiti vrhunski enterijer uključujući ergonomska sedišta i USB priključke u njima, kao i prozore koji odbijaju toplotu. Autobusi će stići opremljeni sistemom Inteligentnog Transportnog Sistema (ITS) za praćenje voznog parka i podrškom za vozača.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica