Električni BYD-ADL za Stagecoach

Električni BYD-ADL za Stagecoach

U Gilford je stigla prva isporuka od devet električnih autobusa koje je proizveo britanski ADL na šasiji kineskog BYD.

Prevoznik Stagecoach South primio je devet Enviro 200EV električnih autobusa dužine 10,8 metara koje su zajedno proizveli BYD i ADL. Oprema za punjenje je isporučena takođe. Vozila će biti korišćena za usluge P+R prevoza („Park & Ride“) u Gilfordu. Ovo je prva isporuka kompanija BYD – ADL grupaciji Stagecoach. ADL takođe sarađuje sa prevoznikom Stagecoach na projektu prvog autonomnog eksperimentalnog voznog parka.

byd_adl_guildford2

Prvi vozni park električnih autobusa u Gilfordu
Stagecoach grupacija, sa 8.000 gradskih i turističkih autobusa, jedna je od najvećih javnih prevoznika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Novi autobusi imaju konfiguraciju sa jednim vratima i mogu da prime do 36 putnika na svojim sedištima. U Gilfordu, devet autobusa će povezati tri automobilska parkirališta i centar za razonodu sa centrom grada, prevozeći šest dana u nedelji, sa taktom od 10 do 15 minuta. Ovo je prvi vozni park potpuno električinh autobusa koji počinju sa radom u Gilfordu.

byd_adl_guildford1

ADL i budući autobus sa gorivnom ćelijom
Kompanija Alexander Dennis Limited realizuje električne autobuse u partnerstvu sa kineskom kompanijom BYD, koja proizvodi šasije za proizvodnu liniju Enviro EV u fabrici u Mađarskoj. Takođe, ADL je nedavno objavila da će u prodajni asortiman dodati autobus sa gorivnom ćelijom, a uveliko nude dizel, hibridne i, već spomenute, električne autobuse. Tehnologija gorivne čelije razvijena je na Enviro400 dabl deker autobusu koji je pružio najbolje performanse u klasi tokom probnog perioda na linijama. Model Enviro400 sa pogonom na vodonik gorivnu ćeliju biće dodat u ponudu ADL autobusa sa nultom i niskom emisijom i neće zameniti nijedan postojeći proizvod.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica