Električni BYD za Madrid

Električni BYD za Madrid

Gradski prevoznik glavnog grada Španije EMT je naručio 15 električnih autobusa od proizvođača BYD.

EMT Madrid, javni prevoznik glavnog grada Španije za nadzemni zaobraćaj, uputio je značajnu porudžbinu za vozni park od 15 potpuno električnih autobusa BYD dužine 12 metara – ovo je prvi put da je ta kompanija poručila potpuno električne autobuse od ovog proizvođača.

BYD_EMT_Madrid

Kao najveći javni prevoznik u Španiji, kompanija EMT Madrid upravlja sa 2.100 vozila uključujući i nova vozila BYD čija će isporuka početi 2020. godine. Najnovija BYD vozila poručena su da zamene postojeći vozni park, čime će se dodatno povećati procenat autobusa sa nultom emisijom u voznom parku prevoznika EMT Madrid. Novi BYD električni autobusi služiće na linijama širom grada.

Ovaj ugovor je poslednji u nizu velikih porudžbina za kompaniju BYD iz cele Španije, i Barselona, Valensija i Badahoz su uputili porudžbine za električne BYD autobuse. Značajno je da je Badahoz, na jugoistoku zemlje, upravo primio svoj 50.000. električni autobus proizvođača BYD – deo porudžbine od 15 autobusa. Badalona, na severoistoku Barselone, uskoro će primiti osam BYD električnih autobusa.

Portugalski grad Koimbra takođe dobija osam BYD električnih autobusa, dok kompanija BYD širi svoje poslovanje širom Pirinejskog poluostrva.

Isbrand Ho, generalni director kompanije BYD Europe rekao je: ”Oduševljen sam što su Madrid i EMT izabrali BYD električne autobuse bez emisije. EMT će imati koristi od čistog prevoza, i što je najvažnije, stanovnici Madrida. Siguran sam da će se naš rast nastaviti u gradovima Španije i da ćemo nastaviti sa našom misijom ka poboljšanju kvaliteta vazduha na Pirinejskom poluostrvu i šire”.

“Napravili smo dobar početak ove godine proslavljajući dvadeset godina kompanije BYD Europe,” rekao je, “sa pogledom u naše predstojeće električne kamione u Evropi, i isporukom naše druge porudžbine električnih autobusa za aerodrome u Briselu.”

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica