Midibusi VDL MidCity za Francusku

Midibusi VDL MidCity za Francusku

Francuski prevoznik Kar Šarlo je nakon pet kupljenih gradskih midibusa VDL MidCity nedavno kupio još tri.

Krajem januara je VDL Bus & Coach France isporučio tri midibusa tipa MidCity francuskom prevozniku Kar Šarlo (Cars Charlot Entreprises Finand). Nova vozila će se koristiti za potrebe gradskog saobraćajnog sistema „CYPRE“ i dolaze nakon pet kupljenih midibusa koji su već u saobraćaju.

vdl_midcity_cars_charlot1

VDL MidCity je razvijen posebno za potrebe javnog prevoza i opremljen je višenamenskom niskopodnom zonom koja je idealna za stajanje ili za invalidska kolica. Ovi midibusi su veoma pogodni za različite tipove prevoza malog broja ljudi. Konverzija u niskopodni autobus koju je razvio VDL Bus & Coach nudi širok izbor mogućnosti. MidCity za „CYPRE“ su bazirani na modelu MB Sprinter. Kar Šarlo se odlučio za 11 sedišta sa 10 mesta za stajanje i jednim mestom za invalidska kolica. Sa svojih 7,36 m dužine, MidCity je veoma okretan i samim tim idealan za grad.

vdl_midcity_cars_charlot2

Kar Šarlo je kompanija sa 130 zaposlenih, od kojih je 100 vozača i sa 120 vozila od kojih je 24 marke VDL Bus & Coach. Prvi autobus tipa Futura su naručili još 1982. godine, a pre kupovine midibusa je najnoviji autobus bio Futura FMD2 sa konfiguracijom sedenja 59+1+1 za potrebe međugradskog saobraćaja.

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Descargar musica