NS: Izmena trasa linija zbog manifestacije “Veliko kolo”

NS: Izmena trasa linija zbog manifestacije “Veliko kolo”

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da će 4. oktobra, od 6:00 do 18:00, zbog manifestacije “Veliko kolo” doći  do privremene izmene trasa linija 2, 2S, 7A, 7B, 8, 9, 9A, 13, 52, 53, 54, 55 i 56.

Linije 2, 2S, 9 i 9A

U smeru ka Novom Naselju, autobusi će, sa Futoškog puta, skretati desno na Bulevar Evrope kojim će saobraćati do kružnog toka, zatim Bulevarom vojvode Stepe i Bulevarom kneza Miloša do okretnice. U smeru ka centru/Petrovaradinu autobusi će saobraćati Bulevarom kneza Miloša, zatim Futoškim putem gde će se uključivati na redovnu trasu.

Linija 8

U smeru ka Novom Naselju će autobusi iz Hadži Ruvimove skretati na Bulevar Evrope, zatim će Bulevarom vojvode Stepe i Bulevarom kneza Miloša saobraćati do okretnice. U smeru ka Štrandu, autobusi će sa okretnice saobraćati Bulevarom kneza Miloša, Futoškim putem i Bulevarom Evrope do Hadži Ruvimove ulice, gde će se vraćati na redovnu trasu.

Linija 7A

Autobusi će polaziti sa stajališta Bulevar patrijarha Pavla/Drvarska, zatim će saobraćati Futoškim putem do Bulevara Evrope, a na kružnom toku će se, skretanjem u ulicu Kornelija Stankovića, uključivati na redovnu trasu.

Linija 7B

Autobusi će produžavati Bulevarom vojvode Stepe do Bulevara kneza Miloša, kojim će saobraćati do okretnice na Novom Naselju. Dalje autobusi nastavljaju redovnom trasom.

Linija 13

U smeru ka Grbavici i Univerzitetu, autobusi će iz ulice Janka Čmelika skretati levo u ulicu Kornelija Stankovića, zatim će saobraćati Rumenačkom i Hajduk Veljkovom ulicom, odakle će skretati desno na Futošku ulicu i levim skretanjem na Bulevar Evrope nastavljati redovnom trasom. U smeru ka Detelinari autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Na izmenjenim delovima trase, autobusi na ovim linijama će koristiti redovna stajališta drugih linija.

Linije 52, 53, 54, 55 i 56

Autobusi, u smeru iz Novog Sada, će iz Futoške ulice skretati na Bulevar Evrope, zatim desno na Bulevar patrijarha Pavla do Futoškog puta, gde će se uključivati na redovnu trasu. U suprotnom smeru, autobusi će saobraćati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, autobusi na ovim linijama će koristiti samo stajalište Bulevar Evrope/Futoška.

Comments

  1. pavle says:

    Kaće autobuska Linija broj 8 koja vozi prema Novom Naselju biti vraćena na redovnu trasu ulici bate brkića.dokle radovi na novom naselju traju.

Descargar musica