Prva spratna VDL Futura za domaće tržište

Prva spratna VDL Futura za domaće tržište

Prvi vlasnik spratnog autobusa VDL Futura FDD2 za holandsko tržište je Wijdemeren Tours.

VDL Futura FDD2-141 za holandskog prevoznika Wijdemeren Tours ima 91 sedište za putnika i još po jedno za vozača i vođu puta, a može se prekonfigurisati u Royal Class verziju sa 66 putničkih sedišta. Najviše se mislilo na putnički komfor: na primer, svako sedište ima utičnicu od 220 V i USB priključak. Po tri monitora su postavljena i na donjem i na gornjem nivou. Sa prostranim enterijerom i prtljažnikom, ovaj dabl-deker nudi velikodušan prostor i za putnike i njihov prtljag. Vozilo je opremljeno i najnovijim sistemima za asistenciju vozaču.

vdl_futura_fdd2_wijdemeren2

VDL Futura FDD2 je rađena od lake modularne konstrukcije, a najbolji primer za to je novo razvijena međuspratna konstrukcija od sendvič materijala. Ovakva konstrukcija u znatnoj meri štedi na masi, što za prevoznika znači veći broj putnika. VDL je kombinovao laku konstrukciju sa veoma ekonomičnim i efikasnim pogonom DAF i aerodinamičnim dizajnom što doprinosi velikoj uštedi goriva. Više putnika i manje troškova znači maksimum ekonomičnosti za prevoznika.

vdl_futura_fdd2_wijdemeren3

Po visini prostrana putnička kabina (donji nivo ima svetlu visinu od 186 cm), svetle boje i zaobljen i mek dizajn enterijera doprinose najboljem mogućem ugođaju putnicima. Prava inovacija je to što je vozaču povećano vidno polje zakošenjem međuspratne konstrukcije ka gore, pa mu je na taj način obezbeđen veći vetrobran.

vdl_futura_fdd2_wijdemeren1

Prevoznik Wijdemeren Tours broji 8 VDL autobusa, od kojih je 1 MidEuro, 1 Jonckheere, 2 Axial, 2 Synergy, 1 Futura Classic i sada nova Futura FDD2.

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.com

Descargar musica