Solaris isporučuje 74 autobusa u Diseldorf

Solaris isporučuje 74 autobusa u Diseldorf

Poljski Solaris će javnom prevozniku Rheinbahn iz Diseldorfa isporučiti 74 zglobna autobusa tipa Urbino 18.

Solaris je potpisao još jedan ugovor sa firmom Rheinbahn, javnim gradskim prevoznikom iz Diseldorfa. Ovog puta, proizvođač sa sedištem u Bolehovu, isporučiće nemačkom prevozniku 74 zglobna autobusa Urbino 18 nove generacije.

New_Solaris_Urbino_18

To je još jedna porudžbina koju je Solaris sproveo u delo za prevoznika sa sedištem u Diseldorfu. Ove dve firme započele su saradnju još 2005. godine i od tada poljski proizvođač ispručio je prevozniku Rheinbahn preko 90 vozila. Ove godine još 74 zglobnih autobusa Urbino nove generacije, dužine 18 metara, biće dodato u vozni park.

Svako od vozila koje je pripremljeno u Bolehovu biće opremljeno sa DAF motorom snage 240 kW, koji ispunjava Euro 6 standarde emisije, i sa menjačem Voith Diwa 6. Spoljašnje osvetljenje biće napravljeno u LED tehnologiji koja štedi energiju i štiti okolinu. Spheros klima uređaji će osigurati udobnost putovanja koja se nudi i putnicima i vozaču. U svaki autobus može da stane 100 putnika, uključujući 41 sedište.

U svim autobusima biće instalirani automati sa kartama zarad zadovoljstva putnika. Vlasnici mobilnih uređaja moći će da koriste bežični internet i da ih napune zahvaljujući USB portovima lociranim pored dvostrukih putničkih sedišta. Vrata će biti opremljena sistemom brojanja putnika koji će omogućiti, na primer, povećanje frekvencije usluga na linijama koji to zahtevaju.

Tender za Dizeldorf je jedan od najvećih ikada zabeleženih u Solarisu kada je reč o novoj generaciji njihovih autobusa dužine 18 metara. U Nemačkoj, isti model može da se vidi na ulicama Dortmunda, Lajpciga, Hagena i Kasela. Sve ukupno, u Nemačkoj postoji preko 3.000 Solaris autobusa i trolajbusa koji su u pogonu.

Descargar musica