14 VDL Futura za Twerenbold

14 VDL Futura za Twerenbold

Švajcarski prevoznik Twerenbold Reisen AG je kupio 14 autobusa FHD2 Futura holandskog proizvođača VDL Bus & Coach.

Prijateljstvo koje traje decenijama dobilo je novi podsticaj. Švajcarski prevoznik Twerenbold Reisen AG nedavno je kupio 14 FHD2 Futura autobusa od kompanije VDL Bus & Coach. Prema mišljenju vlasnika i direktora firme Karim Twerenbold, saradnja koja je počela daleke 1992. godine može da se nastavi u godinama koje predstoje. “Odlučujemo se za kvalitet, pouzdanost i lojanlonst. Vrednosti koje pruža kompanija VDL.” Vozni park prevoznika Twerenbold se sastoji od 62 turistička autobusa od kojih je 60 marke VDL Bus & Coach.

VDL_Futura_FHD2_Twerenbold_1

Royal klasa
Autobusi VDL Futura pušteni su u rad u Baden-Rutihofu, sedištu prevoznika Twerenbold, sredinom aprila. Kompletna porudžbina sastoji se od jedanaest vozila u Royal klasi i tri u Comfort klasi. Turistički autobusi Royal klase imaju dužinu od 12,2 metara i nude 30+1+1 konfiguraciju sedišta. Royal klasa, koju je dizajnirao sam Twerenbold, pomogla je kompaniji da postavi standarde za putovanje autobusom u Švajcarskoj. Klasa je označena luksuznim 2+1 rasporedom i rastojanjem sedišta većem od 90 centimetara.

VDL_Futura_FHD2_Twerenbold_3

Dva autobusa Comfort klase imaju dužinu 13,9 metara (konfiguracije sedišta 56+1+1). Treći, Futura FHD2, dugačak je 12,9 metara sa konfiguracijom sedišta 48+1+1. Poslednja isporuka za prevoznika Twerenbold, koja se sastojala od 13 autobusa Futura, bila je završena proleća 2014. godine.

VDL_Futura_FHD2_Twerenbold_2

Twerenbold Reisen AG
Twerenbold Reisen AG osnovan je 1895. godine. Njen slogan je “putovanje u dobrom društvu”. Kompanija je pre svega specijalizovana u organizovanju i raspoređivanju turističkih putovanja, ali takođe pruža usluge prevoza za male grupe putnika i dnevne izlete. Kompanija Twerenbold Reisen AG je deo Twerenbold Reisen Grupacije koja uključuje firme Reisebüro Mittelthurgau Fluss- und Kreuzfahrten AG, Imbach Reisen AG i Vögele Reisen AG.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica