Plaxton Leopard na Volvo šasiji

Plaxton Leopard na Volvo šasiji

Škotski prevoznik Lotijan nabavio je nove međugradske autobuse kompanije ADL karosirane na šasiji Volvo B8R.

Kao deo porudžbine vredne više miliona funti sa kompanijom Alexander Dennis, osam novih Plaxton Leopard turističkih autobusa uskoro će obezbediti značajnu dopunu jednoj od podružnica prevoznika Lotijan (Lothian). Biče raspoređeni na linijama kojima upravlja Zapadni Lotijan u glavnom gradu Škotske i napravljeni su prema novoj međugradskoj specifikaciji sa 49 sedišta koja su napravljena u bliskoj saradnji između prevoznika i proizvođača. Vozila su predstavljena početkom aprila 2019. godine na manifestaciji UK Coach Rally.

Plaxton_Panther_Lothian_VolvoB8R_2

Plaxton_Panther_Lothian_VolvoB8R_1

Prevoznik Lothiancountry je počeo sa radom u avgustu 2018. godine, uspostavljajući vitalne veze između Edinburga i Zapadnog Lotijana. Od pokretanja, kompanija je imala značajnu stimulaciju tržišta i rast korisnika kroz sopstvenu mrežu usluga.

Novi međugradski model Plaxton Leopard zasnovan je na prilagodljivom turističkom autobusu dužine 12,8 metara. Poseduje 49 udobnih sedišta sa sigurnosnim pojasevima u tri tačke. Dvokrilna vrata na sredini vozila dozvoljavaju velikom broju putnika da brzo dođu na svoju destinaciju, smanjujući vreme na stajalištima. Na istom mestu je i integrisani lift za invalidska kolica. Korisnici invalidskih kolica putuju u udobno dizajniranom prostoru za ovu namenu u prostranom delu naspram srednjih vrata i pričvršćeni su u smeru kretanja autobusa uz pomoć sistema za zadržavanje kolica i putnika. Komplet elektronskih displeja za prikazivanje odredišta osiguravaju modelu Plaxton Leopard visok nivo pristupačnosti.

Plaxton_Panther_Lothian_VolvoB8R_3

Plaxton_Panther_Lothian_VolvoB8R_4

Volvo B8R 4×2 šasija obezbeđuje dokazanu i pouzdanu podlogu za međugradski Plaxton Leopard. Njegov čist Euro 6 motor odgovara automatskom menjaču ZF EcoLife. Komplet sigurnosnih funkcija kao što su napredni sistem za hitno kočenje i upozorenje o napuštanju trake uputpunjuju specifikaciju.

Prvi autobusi su isporučeni u Lotijan početkom aprila, kada su i predstavljeni publici na manifestaciji UK Coach Rally.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica