144 Volvo autobusa za Meksiko

144 Volvo autobusa za Meksiko

Kompanija Volvo primila je porudžbinu za 144 turistička autobusa Volvo 9800 od firme Mobility ADO, jedne od najvećih prevoznika u Meksiku.

Novi turistički autobusi Volvo pridružiće se već postojećem voznom parku od skoro 350 autobusa Volvo 9800 prevoznika Mobility ADO. Misija međugradskog prevoznika Mobility ADO, osnovanog 1939. godine, je da „poboljša kvalitet života kroz mobilnost“. Meksička kompanija, koja je takođe prisutna na drugim tržištima Latinske Amerike i Evrope, nastavlja da investira u moderne turističke autobuse visoke sigurnosti i tehnologije kako bi zagarantovala udobnu i bezbednu vožnju svojim klijentima.

volvo9800_mobility_ado

Novi autobusi biće opremljeni karakteristikama poput upozorenja na sudar, kočenja u slučaju nužde, i podrškom za održavanje pravca u saobraćajnoj traci, sistemima koji upozoravaju vozača ukoliko pređe preko saobraćajne trake nenamerno. Vozila će biti isporučena u 2019. godini. Kompanija Volvo lansirala je model Volvo 9800 u Meksiku 2016. godine i predstavlja tržišnog lidera u segmentu autobusa za dugolinijski saobraćaj.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica