Novi zglobni električni Volvo

Novi zglobni električni Volvo

Nakon dva prototipa koji su testirani u Geteborgu, Volvo Buses će na sajmu Busworld u Briselu predstaviti komerijalnu verziju Volvo 7900 Electric Articulated dostupnu u verzijama od 18 i 18,7 metara.

Kompanija Volvo Buses sada proširuje svoj asortiman elektrifikovanih autobusa sa potpuno električnim zglobnim autobusom Volvo 7900 Electric Articulated, radi tihog rada i većeg kapaciteta bez emisije. Kompanija sada ima sveobuhvatan asortiman elektrifikovanih vozila sa hibridnim autobusima, električnim hibridnim i potpuno električnim autobusima zbog različitih potreba gradova za širokim asortimanom.

Volvo-7900-Electric-Articulated-2019

Na UITP kongresu, svetskom sajmu javnog prevoza koji je održan ove godine u Stokholmu od 9. do 12. juna, kompanija Volvo Buses objavila je uvod ove jeseni sa potpuno električnim zglobnim autobusom sa prostorom za 150 putnika. Novi zglobni autobus zasnovan je na prototipu koji se testira od juna 2018. godine na visokofrekventnoj liniji 16 u Goteborgu, Švedskoj. Dva konceptna autobusa su do sada vozila 4.500 sati prešavši 62.000 kilometara, sa odličnim radnim učinkom.

Model Volvo 7900 Electric Articulated u komercijalnoj konfiguraciji biće dostupan u dve dužine – 18 i 18,7 metara i dizajniran je kako bi ispunio visoke zahteve za kapacitetom, udobnošću i saobraćajnim informacijama, dok u isto vreme nudi efikasan protok putnika. Baterije će se puniti i pomoću stanica za brzo punjenje na krajevim linije i putem CCS punjača u garaži preko noći. Volvo 7900 Electric Articulated će biti predstavljen javnosti na izložbi Busworld u Briselu u oktobru. Električni autobusi su kamen temeljac za sledeću generaciju javnog prevoza, navodi Håkan Agnevall na UITP kongresu, predsednik kompanije Volvo Buses.

Volvo asortiman elektrifikovanih autobusa:

  • Hibridni autobusi: Volvo 7900 Hybrid, Volvo 7900 Hybrid Articulated, Volvo Hybrid Double Decker. I do 39% efikasniji od odgovarajućih dizel autobusa.
  • Električni hibridi (hibridi sa utikaćem): Volvo 7900 Electric Hybrid, Volvo Electric Hybrid Double Decker (B5LHC). Do 60% energetski efikansniji od odgovarajućih dizel autobusa.
  • Električni autobusi: Volvo 7900 Electric. I do 80% energetski efikasniji od odgovarajućih dizel autobusa. Volvo 7900 Electric Articulated (predstavljanje na jesen 2019. godine).

Autobusi.NET će biti prisutni na manifestaciji BUSWORLD 2019 koji se u Briselu održava od 18-23. oktobra 2019. godine.

Među sponzorima našeg putovanja su i kompanije:

Euroglass Service DOO Beograd – specijalisti za auto stakla za autobuse

Buses and Coaches DOO Beograd – zastupnik za autobuse Otokar

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica