FlixBus partneri u Hrvatskoj spremni za sezonu

FlixBus partneri u Hrvatskoj spremni za sezonu

Nakon osam meseci poslovanja u Hrvatskoj, FlixBus se sprema za još jednu letnju sezonu, a flotu njihovih partnera pojačaće petnaest novih autobusa.

Trenutno se u okviru FlixBus mreže u Hrvatskoj nalaze četiri prevoznika: Slavonija Bus,  Brioni Pula, Vincek autobusi i Knežević prijevoz. Od ukupno 15 novih vozila, čak devet će biti u Brionima iz Pule, dok su ostali prevoznici uzeli po dva autobusa. Sa najnovijom nabavkom, flota FlixBus prevoznika u Hrvatskoj dostigla je broj od 40 jedinica.

FlixSkyliner0

Sa najnovijom nabavkom, flota FlixBus prevoznika u Hrvatskoj dostigla je broj od 40 jedinica. © FlixBus

Kako navodi Franjo Matijašević, vlasnik Slavonija Busa, koji je primio u flotu dva nova dabldekera Neoplan Skyliner, kroz definisanje preciznih ugovornih odnosa, prava i obveza firme Slavonija Bus, stvorene su pretpostavke izuzetno zadovoljnog partnera koji nakon nepunih 8 meseci ozbiljno razmišlja o dodatnim ulaganjima i razvoju partnerskih odnosa. Novi spratni autobusi će i pre letnje sezone, zauzeti mesto u floti na liniji Vinkovci – Frankfurt. Nabava vozila većeg kapaciteta realizovana je prvenstveno zbog podataka o potrebnim prevoznim kapacitetima i interesu putnika na ovoj liniji.

FlixSkyliner1

Novi spratni autobusi će i pre letnje sezone, zauzeti mesto u floti na liniji Vinkovci – Frankfurt. © FlixBus

U potpuno novim spratnim autobusima, FlixBus putnicima osiguraće se potpuni doživljaj putovanja. Autobusi koji oduševljavaju ekonomičnošću, sigurnošću, dizajnom i udobnošću imaju i najveću zapreminu prtljažnog prostora u klasi dabldeker autobusa. Novi Skylineri imaju 77 putničkih sedišta sa USB i 230V utičnicama, a opremljeni su motorom snage 505 KS, 12-brzinskim automatskim mjenjačem, EfficientCruise sistemom za ekonomičniju vožnju, svim modernim sistemima za veću sigurnost putnika, a izgled, oprema i nivo udobnosti potpuno su u skladu sa standardima FlixBus brenda.

FlixSkyliner2

Novi Skylineri imaju 77 putničkih sedišta sa USB i 230V utičnicama. © FlixBus

Brioni Pula takođe su uz FlixBus od samih početaka u cilju povezivanja Istre sa Evropom i obrnuto, međutim prava ekspanzija linija koja će povezivati Istru te omogućiti lakši dolazak turista očekuje se upravo ove sezone. Prijevoz Knežević, čije je sedište na Plitvičkim jezerima, zadužen je za pokrivanje područja Dalmacije i Like što će se za nadolazeću sezonu ojačati, dok je Vincek prijevoz sa svojom flotom FlixBusa zadužen uglavnom za kontinentalni dio Hrvatske.

Descargar musica