Heliox brzi punjači za Amsterdam

Heliox brzi punjači za Amsterdam

Za potrebe punjenja električnih autobusa u Amsterdamu kompanija Heliox će isporučiti mrežu brzih punjača snage 8 MW.

Krajem 2018. godine kompanija Heliox izabrana je kao partner za brzo punjenje najnovijeg projekta elektromobilnosti u Amsterdamu. Proizvođači VDL Bus & Coach i GVB potpisali su ugovor o isporuci 31 električnog autobusa za grad Amsterdam. Ugovor uključuje opciju za dodanih 69 električnih autobusa koji se mogu poručiti u narednim godinama.

Heliox_Photo_Locations

Nakon što je pokrenula brojne sisteme električnih autobusa u holandskim gradovima poput Roterdama, Haga, Groningena, amsterdamskog aerodoma Shiphol, Mastrihta, Benla i Aindhovena, kompanija Heliox je postala partner brzog punjenja u daljoj elektrifikaciji Amsterdama kao grada. Kompanija će isporučiti kombinaciju punjenja tokom noći i kad god se ukaže prilika (opportunity charging) sa ukupnom snagom od 8 MW. Ova porudžbina se sastoji od 31 Heliox DC punjača koji se nalaze u autobuskoj garaži i Heliox OC 450 kW punjača postavljenih na autobuskim trasama.

Prvi električni autobusi će početi sa radom 2020. godine na GVB linijama 15, 22 i 36 sa terminusima u provinciji Amsterdama, Sloterdijku.

Heliox_Fast_Chargers

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica