Zglobna električna VDL Citea za Amsterdam

Zglobna električna VDL Citea za Amsterdam

Za potrebe prigradskog i regionalnog prevoza u holandskoj regiji Voterland, prevoznik EBS nabavio 10 zglobnih električnih autobusa VDL Citea SLFA-181.

Javni prevoznik EBS zvanično je pustio u pogon 10 električnih autobusa modela VDL Citeas SLFA-181, koji će omogućiti regionalni prevoz u regionu Voterland. Električni autobusi biće raspoređeni na R-net liniji 316 između Amsterdama i Edam-Volendama. Ovo će rezultirati prelaskom 135.000 kilometara po autobusu godišnje. Osim redovnih putnika, mnogi turisti takođe koriste ovu autobusku liniju. Baterije i strategije punjenja usmerene su na veću prosečnu brzinu karakterističnu za regionalni prevoz.

VDL_Citea_SLFA-181_Electric_R-net_2

VDL Citea SLFA
VDL Citea SLFA-181 napravljen je sa konfiguracijom od troja vrata u BRT dizajnu sa prostorom za 50 sedišta u 80 putnika koji stoje. Vozač ima prostranu kabinu i optimalno je informisan o performansama vožnje i trenutnom statusu vozila putem standardnog digitalne instrument table. Luksuzna sedišta, bežični internet i USB priključci dodatno poboljšavaju udobnosti putovanja.

VDL_Citea_SLFA-181_Electric_R-net_1

Operativna dostupnost električnih autobusa povećana je putem optimizovanog koncepta brzog punjenja. Autobuske baterije imaju energetski kapacitet od 169 kWh i pune se na autobuskoj stanici Edam tokom dana koristeći brze punjače od 450 kW. Sa potpuno napunjenom baterijom, autobusi mogu da naprave krug od Edama, preko Volendama, do Centralne stanice u Amsterdamu dva puta. Nakon perioda punjenja manjeg od 15 minuta, autobus je potpuno napunjen i može da prevozi ponovo. Tokom noći autobusi se pune maksimalnom snagom od 30 kW u garaži Purmerend.

EBS
Prevoznik EBS obezbeđuje javni prevoz u regionu Voterland, severno uz Amsterdam, uključujući i veze sa Amsterdamom od decembra 2011. godine. Tokom radnog dana, 40.000 putnika koristi usluge oko 200 autobusa prevoznika EBS. Trenutna koncesija za Voterland trajaće do kraja 2021. godine.

Virus-free. www.avast.com

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica