Izašao je novi Enviro400!

Izašao je novi Enviro400!

Britanski Alexander Dennis Limited je predstavio potpuno novu generaciju svog gradskog dabl-dekera sa brojnim inovacijama.

On je lakši, ekonomičniji, tiši, ekološki kompatibilan i nudi više mesta za sedenje. To je novi dabl-deker Enviro400 kojeg proizvodi Alexander Dennis Limited (ADL). U novi model je inkorporirano oko 200 različitih elemenata poboljšanja koji treba da donesu dobrobit prevoznicima, vozačima i putnicima. Autobus je 400 kg lakši i ima povećani kapacitet sedenja do sedam putnika kod najduže verzije. Pokreće ga robusni Euro 6 motor Cummins zapremine 6,7 litara. Pristup i održavanje vitalnim komponentama je dodatno olakšano, dok potpuno novi sistem grejanja i ventilacije obezbeđuje konstantnu temperaturu u celom autobusu.

adl_enviro400_3

Pored toga, u novi Enviro se ugrađuje jedinstven sistem za lako menjanje stakala, koji je patentirao ADL. Zahvaljujući njemu, zamena stakla na prozoru je sa tri sata svedena na svega tri minuta! Enviro400 ima dizajniran novi izgled sa modernim zakrivljenim oblikom koji se proteže od zadnjeg ka prednjem delu vozila. Enterijer vozila, i gore i dole, projektovan je tako da se dobro uklope oblici, boje i materijali, a da se pri tome ne štedi na prostoru za noge ili veličini sedišta. Direktor ADL, Kolin Robertson, otkrio je da Enviro400 ulazi na britansko tržište sa već 400 narudžbina. U tu brojku spada skoro 120 komada koji će tokom narednih 12 meseci biti isporučeni britanskim prevoznicima, a zahvaljujući višegodišnjim ugovorima o isporuci, ta brojka će preći cifru od 400.

(Foto: Alexander Dennis Limited)

adl_enviro400_1 adl_enviro400_4 adl_enviro400_5 adl_enviro400_6 adl_enviro400_2

Descargar musica