NS: Linija 17 postaje kružna i privremena izmena trase linija 53 i 55

NS: Linija 17 postaje kružna i privremena izmena trase linija 53 i 55

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga prevoza da će, od 1. novembra 2015. godine, linija 17, koja spaja TC BIG sa železničkom stanicom biti pretvorena u kružnu liniju čija će trasa prolaziti i kroz centar grada. Takođe, zbog održavanja “Futoške kupusijade”, privremeno će biti izmenjene trase linija 53 i 55.

U skladu sa zahtevima putnika, linija će saobraćati sledećom trasom:

BIG – Sentandrejski put – Kisačka – Jovana Subotića – Uspenska – Jevrejska – Bulevar oslobođenja – Bulevar Jaše Tomića – Kisačka – Sentandrejski put – BIG.

Obzirom da je cela linija u prvoj, gradskoj, zoni cena karte za vožnju na ovoj liniji iznosi 55 dinara, a obzirom da je ista kružna, putnik se sa jednom kartom može voziti bilo kojim delom trase.

A u subotu, 31. oktobra 2015. godine, zbog održavanja tradicionalne manifestacije “Futoška kupusijada”, privremeno će biti obustavljen saobraćaj u Futogu u Ulici cara Lazara. Autobusi na linijama 53 i 55 će, od raskrsnice Ulice cara Lazara i Braće Bošnjak, saobraćati ulicama Svetozara Markovića, Rada Kondića i uključivaće se na redovnu trasu Ulicom carice Milice. U suprotnom smeru, autobusi saobraćaju istom izmenjenom trasom.

Za vreme trajanja manifestacije u Futogu, autobusi na linijama 53 i 55, koji saobraćaju izmenjenom trasom, koristiće sva redovna stajališta drugih linija uz dodatak dva privremena stajališta na raskrsnicama Svetozara Markovića/Industrijska i Branka Radičevića/Povrtarska. Autobusi u smeru iz Novog Sada će imati još jedno privremeno stajalište, kod raskrsnice Ulice cara Lazara i Braće Bošnjak.

 

Descargar musica