NS: Linije na redovnim trasama i nove izmene

NS: Linije na redovnim trasama i nove izmene

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da su od petka, 8. aprila 2016. godine, pojedine izmenjene linije u gradskom i prigradskom prevozu vraćene na redovnu trasu.

Linije 1, 15, 16, 17, 19, 31, 32, 33 i 35 su vraćene na redovne trase zbog završetka radova na raskrsnici Sentandrejskog puta i Partizanske.

Linije 2 i 9, u smeru ka centru i Petrovaradinu su takođe na redovnim trasama. U smeru ka Novom Naselju, autobusi su i dalje na izmenjenoj trasi (Bulevar Evrope – Radomira Raše Radujkova).

Linije 3, 8 i 18A/B su vraćene na redovne trase zbog završetka radova na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I.

Linija 10 će u narednom periodu saobraćati izmenjenom trasom. Autobusi će sa Bulevara oslobođenja skretati desno u bulevar Jaše Tomića, levo u Kisačku zatim Sentandrejskim putem do Puta Novosadskog partizanskog odreda odakle nastavljaju redovnom trasom do industrijske zone. U povratku autobusi saobraćaju istom trasom, a usput koriste sva redovna stajališta. Izmena važi do 19. aprila.

(Foto: Slobodan Kostić/Autobusi.NET)

Descargar musica