Prvi BYD autobusi proizvedeni u Francuskoj

Prvi BYD autobusi proizvedeni u Francuskoj

Iz nove fabrike kineske kompanije BYD u francuskom Buveu izašla su prva dva autobusa namenjena gradskom prevozniku iz tog grada.

Kompanija BYD France isporučila je prve potpuno električne autobuse sklopljene u svojoj fabrici u Buveu. Nedavno je održana svečana ceremonija otvaranja koja je obeležila isporuku dva potpuno električna autobusa dužine 12 metara, namenjenih lokalnom prevozniku iz Buvea.

BYD_France_2

Buve je prvi grad u Francuskoj koji je poručio BYD električne autobuse i ovo će biti prvi električni autobusi koji će prevoziti u redovnom saobraćaju u oblasti Buve.Planirano je da autobusi kompanije BYD počnu sa radom u Buveu ovog meseca i svakodnevno će prevoziti od lokalnog aerodroma do gradske kuće i železničke stanice, kao i na ekspresnoj autobuskoj liniji ka hotelima.

Vozila kojima upravlja francuski prevoznik Transdev, voziće i do 160 kilometara dnevno i puniće se tokom noći u Korolisu, garaži Transdeva u Buveu, posle čega su u mogućnosti da voze ceo dan sa jednim punjenjem.

BYD_France_1

Do sada, kompanija BYD ima preko potvrđenih 600 porudžbina električnih autobusa u Evropi, po čemu je postala lider u isporuci električnih autobusa na ovom kontinentu. Preko 35.000 BYD električnih autobusa isporučeno je širom sveta koji su se dokazali na preko 20 miliona pređenih kilometara, opremljenih sa BYD baterijama koje su se pokazale sigurnim i pouzdanim.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica