Transdev kupuje 59 autobusa VDL Citea LLE

Transdev kupuje 59 autobusa VDL Citea LLE

Švedski prevoznik Transdev Sverige AB nabavlja autobuse VDL Citea LLE-127 sa pogonom na HVO – visokokvalitetni biodizel.

Kompanija VDL Bus & Coach isporučiće 59 autobusa VDL Citea LLE-127 prevozniku Transdev Sverige AB. Transdev će rasporediti autobuse od juna 2019. godine u Sigtuni, Uplands Vesbiju i Valentuni, tri severna dela švedske prestonice, Stokholma. Ovo označava sledeći korak u saradnji između firmi Transdev i VDL. U junu 2019. kompanija VDL će takođe isporučiti 25 električnih zglobnih autobusa Citea za gradski saobraćaj u Umeu, na severu Švedske. Ovu koncesiju sprovode grad Umeo i preduzeće Transdev Sverige u bliskoj saradnji sa okrugom Vesterboten. Pored toga, prevoznik Transdev upravlja sa 30 autobusa VDL Citea LLE u gradu Umeo poslednje dve godine.

VDL_Citea_LLE_Transdev

VDL Citea LLE-127

Model VDL Citea LLE-127 karakterišu ekološki prihvatljivi motori i vrlo niska masa vozila zbog koncepta lagane konstrukcije. Ovo rezultira odličnom potrošnjom goriva i niskim troškovima održavanja. Za kupca ovo označava maksimalnu dobit vlasništava. Autobus VDL Citea LLE dužine 12,7 metara ispunjava proširene uslove potrošnje goriva koji su često zahtevani na tenderima za poslove javnog prevoza. Pored toga, autobusi prevoznika Transdev rade na visokokvalitetni biodizel, HVO. Ovo doprinosi čistijem okruženju i daljem smanjenju emisije ugljen-dioksida u Stokholmu. I Transdev Sverige i VDL Bus & Coach imaju za cilj da pruže fundamentalni doprinos prelasku u ekološko okruženje. Sa ovom i prethodnom saradnjom između dve kompanije, napravljen je dalji korak ka održivom održivom javnom prevozu u Švedskoj.

Transdev Sverige AB

Transdev nudi putnicima nekoliko tipova javnog prevoza uključujući autobuse, vozove, tramvaje i brodove. Prevoznik Transdev Sverige deo je međunarodne grupacije Transdev koja omogućava 10 miliona putovanja svakodnevno sa više od 80.000 zaposlenih širom sveta. Firma Transdev Sverige jedan je od najvećih javnih prevoznika u Švedskoj sa blizu 80 godina iskustva. Njihov rad zasnovan je na dugoročnim partnerstvima sa javnim saobraćajnim i privatnim preduzećima, kao i na komercijalnom prevozu kojim upravlja brend Transdev Sverige. Oni razvijaju javni prevoz budućnosti kako bi napravili održivo okruženje i pružili ljudima slobodu putovanja.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica