VDL Citea ponovo za Ahen

VDL Citea ponovo za Ahen

Nakon već kupljenih 27 autobusa VDL Citea LLE, gradski prevoznik ASEAG iz nemačkog Ahena je naručio još 25 autobusa istog tipa.

Kompanija VDL Bus & Coach još jednom je primila veliku porudžbinu od prevoznika ASEAG (Aachener Straßenbahn- und Energieversorgungs-AG), za 25 autobusa Citea LLE-120. Firma ASEAG je odgovorna za javni prevoz u i oko nemačkog grada Ahen. Poslednjih godina, 27 autobusa Citea LLE-120 uvršeteno je u vozni park. Ispruka ovih vozila planirana je za 2019. godinu. Ukupno 52 autobusa VDL Citeas LLE-120 će tada raditi u Ahenu.

VDL_Citea_LLE_ASEAG_Aachen_1

VDL Citea LLE: inovativan, lagan koncept
Model VDL Citea LLE-120/255 za prevoznika ASEAG poseduje 30+2+1 raspored sedišta. U slučaju VDL Light Low Entry, kombinacija ekološki prihvatljivog motora male težine omogućava prednost u ekonomičnosti potrošnje goriva i smanjenje troškova održavanja. Ovo rezultuje daljim smanjenjem emisije ugljen-dioksida. U skladu sa tim, autobusi idu u korak sa najvišim standardima bezbednosti i ograničenem emisije ugljen-dioksida koje definiše Nemačka. Izbor za lagani koncept komanije VDL je logičan korak za vlasnike biznisa koji su, pod senkom nemačke zabrane upotrebe dizela, postavili sebi za cilj smanjenje emisije štetnih materija. Kao takav, model VDL Citea LLE-120 nije samo prekretnica za firmu ASEAG, nego i za stanovnike Ahena.

VDL_Citea_LLE_ASEAG_Aachen_2

ASEAG
Više od 130 godina, prevoznik ASEAG odgovoran je za javni prevoz u oblasti Ahena. Prvobitni cilj kompanije i dalje važi do današnjeg dana: pružanje prilagođenih rešenja za mobilnost. Na površini od oko 700 kvadratanih kilometara, više od 230.000 putnika se preveze svakog dana.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica