VDL Futura za nordijske skijaše

VDL Futura za nordijske skijaše

Za potrebe FIS Svetskog prvenstva u nordijskom skijanju, koje danas počinje u Švedskoj, VDL Bus & Coach je isporučio 16 novih turističkih autobusa VDL Futura.

U gradu Falun u Švedskoj se od 18. februara do 1. marta 2015. godine održava FIS Svetsko prvenstvo u nordijskom skijanju, a VDL Bus & Coach ima privilegiju da specijalno za potrebe ovog događaja isporuči 16 novih autobusa tipa VDL Futura. Švedsko udruženje prevoznika Sambus, koje je imenovano za zvaničnog partnera Međunarodne skijaške federacije FIS (International Ski Federation), obavljaće prevoz posetilaca od i do različitih aerodroma, gradova i hotela. Nakon završenog prvenstva, 16 Futura će se uvrstiti u vozne parkove članica udruženja.

VDL_Futura-FHD2-131-FIS-Falun

VDL Futura je efikasan i vrlo ekonomičan turistički autobus atraktivnog izgleda i sa visokim nivoom putničkog komfora. Jedan aspekt koji čini Futuru jedinstvenom je mala neto masa koja, između ostalog, utiče na ekonomičnu potrošnju goriva i značajno doprinosi „Profitu vlasništva“. Future za FIS Svetsko prvenstvo u nordijskom skijanju su isporučene u dvoosovinskoj varijanti od 12,2 m i troosovinskoj dužine 13,9 m. Sva vozila su posebno brendirana za ovu priliku.

VDL_Futura-FIS-Falun

Sambus AB se sastoji od 26 privatnih autobuskih prevoznika. Svi oni su članovi Švedske Autobuske Federacije (FR). Snaga Sambusa potiče od kombinacije znanja, veštine i resursa. Radeći zajedno, kompanije članice koriste prednosti koje uživaju velike kompanije, kada je u pitanju kupovina goriva i delova, školovanje, obuka, itd. Pored toga, na ovaj način članovi prevoznici se na najbolji mogući način pozicioniraju na lokalnom tržištu i veoma lako reaguju na promenljive okolnosti u poslovanju. Udruženje Sambus ima ukupno oko 500 autobusa u voznom parku, a uglavnom su fokusirani na prevoz putnika u centralnoj Švedskoj.

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Descargar musica